torsdag 15 mars 2018

Predam palivove drevo orava

Najlacnejšie palivové drevo , pelety a brikety. V súčasnosti sa čoraz viac začína diskutovať o nedostatku uhľovodíkových palív, ich . Doručíme až ku Vám domov kdekoľvek na Slovensku. Palivové drevo na kúrenie ihneď k odberu.


Drevo od IBO Píla vás zohreje.

Vyrobime dlzky podla vasich predstav Vozime od 2prms do. Lacné drevo a rezivo, OSB dosky, hranoly na predaj. Inzeráty z kategórie kúpim, predám , darujem drevo palivové , štiepané, odpadové, tvrdé aj metrovica.


Dobrý deň Ponúkame kvalitné palivové drevo. Založiť novú webovú stránku alebo e-shopChcem nový web. Spracovanie a predaj palivového dreva , píliarska výroba, spracovanie dreva , výrobu polotovarov z dreva a drevenej guľatiny. Porez guľatiny, sušenie dreva , .

Vlastná doprava aj sušiareň dreva. Energia z obnoviteľných zdrojov. Bukové palivové drevo má vysokú výhrevnosť.


Guľatina-vláknina je spracúvaná technologicky na štiepacej linke,kde dochádza k jej napíleniu na požadovanú . Zdruzenie-majitelov-lesov-pozemkove-spolocenstvo-Zavazna-. Predaj surového ihličnatého dreva. Svetlé pelety, tmavé pelety, svetlo-tmavé a slnečnicové. Nežiadajte od nás odbery pre kotolne!


Odber je potrebné vždy telefonicky a predom dohodnúť. Predáme kvalitnú, hotovú technologickú a energetickú štiepku s dovozom na miesto určenia, alebo bez. Kúpim palivové drevo smrek, jedla metrovicu alebo aj v dĺžkach s dopravou do Spišská Stará Ves.


Cena dohodou,praca mt a orava. Píla Orava ponúka na predaj rezivo - dosky omietané na rôznu šírku hrúbka mm v. Predám štiepané palivové drevo buk, dub a hrab - voľne sypané, alebo . Ak zháňate drevo na kúrenie, rozličné palivá pre vykurovanie alebo palivové drevo ,. V regióne Veľkého Krtíša ponúkam predaj a dovoz palív pre kúrenie a iné .

Spoločnosť K - TEN - DREVO , s. V našej ponuke služieb nájdete aj tento typ služby. Rezanie dreva prevádzame pomocou našich výkonných motorových píl a skúsených pracovníkov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg