tisdag 13 mars 2018

Trámy 12x12 cena

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Jedná se o nevyužité zásoby. V katalogu nemáme podrobnější informace o hranol 120x120. Odstín trámu můžete zvolit ze odstínů. Prodám nové, nepoužité trámy uložené pod střechou, tedy vyschlé.


Stavební dřevo koupit o objednat u OBI.

Nové, nepoužité trámy uložené pod střechou, tedy vyschlé. Rozměry trámů jsou x 1 x 1 x , všechny v délkách m. Cena nového řeziva je u trámů. Dubové konstrukční trámy a hranoly ze syrového dřeva.


Dřevo z masivního dubu na výrobu dřevěných konstrukcí stropů, balkony, altány i pergoly. Umělé trámy s imitací dřeva v různých rozměrech a barevném provedení. Nákup stavebního dřeva bez rizika - dní na vrácení.


Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů.

Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či tesařské . KVH hranoly se taky používají na krokve, pásky, stropní trámy a krovy. Síla mm, Šiřka mm, Delka m, poč. Rozmer: 45x70mm,45x95mm,45x120mm,45x145mm,45x170mm,45x195mm, 45x220mm,45x245mm. Susene na povale viac ako rok. Hranoly sa vyrábajú do dlžky 6m.


Rozne rozmery a dlzky (vid foto). Dřevěné smrkové hranoly nakupte u odborníka na palubky, prkna a hranoly. Dřevěné hranoly a hranolky té nejvyšší kvality za skvělé ceny.


Trámy sú vhodné i na prekrytie káblov. Tramy 10xstaci, zalezi na stresni krytine a taky na tom, jak velka stavba ma. Pokud potřebujete jiné rozměry, připravíme pro vás trámy na míru. V prípade konštrukčných dĺžkovo napájaných drevených hranolov sa jedná o triedené, technicky sušené a hobľované produkty, ktoré je možné. Ploché a čtvercové hliníkové tyče - plocháče, hranoly.


BauhausAkčná cena : € Platí do: Štvrtok 3. Imitace dřevěných trámu do interiéru v různych rozměrech. Vhodné i pro překrytí kabelu. Akcia – Montážna pena WOLF MAXX 8ml – Akcia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg