onsdag 28 mars 2018

Vaha škridle

Staviate alebo rekonštruujete dom a vyberáte si typ strešnej krytiny? Pri voľbe je jedným zo základných faktorov jej hmotnosť , ide totiž o tony . Povrch, mimoriadne hladký s metalickým leskom (povrchová úprava Platinum). Stavebníci sa obávajú, či im pôvodný krov unesie novú krytinu.


Ak bola však doteraz na streche.

Na zaciatku bola tato stara skridla, potom to vymenili za plech a ja chcem teraz dat opat skridlu. Patrí k najľahším modelom v rámci sortimentu značky Terran, pričom hmotnosť jednej škridle nepresahuje kg. Možnosť posunu škridle uľahčuje montáž, šetrí rezivo a materiál. Hlboké odvodňovacie drážky umožňujú použitie škridle aj na domy typu. Celková šírka, Celková dĺžka, Krycí šířka, Hmotnost ks, Hmotnost m².


Preto je možné vyrábať škridle väčších rozmerov a tým znížiť ich počet na m². Bezpečný sklon strechy, od 30°.

Veľký formát škridle umožňuje jednoduchšiu a rýchlejšiu pokládku a vyžaduje menšiu spotrebu strešných lát, čo znamená že šetrí prácu. Takto vypálené škridle dosahujú parametre najvyššej kvality a sú jedinečné vo svete s garantovanou nasiakavosťou do. Na Slovensku asi najviac obľúbenou a používanou krytinou je pálená škridla. Mali by ste vedieť, že: váha pálenej škridle sa pohybuje podľa typu . Z týchto hodnôt vypočítame hmotnosť krytia na základe . Použitie asfaltovej škridle Onduvilla.


Majiteľ škridle ocení úžitkové vlastnosti, nízku cenu a ľahkú montáž! Hmotnosť krytiny je dôležitý údaj, najmä pri rekonštrukcii staršieho domu. Nie každá pôvodná konštrukcia krovu totiž spĺňa podmienky pre . Betónové škridle SARA - Výmena strechy svojpomocne. Z povedomia ľudí sa vytratila táto dôležitá výhoda, ktorá má viacej aspektov.


Ich výhodou je nižšia hmotnosť od pálených či betónových škridiel a . Hladká keramická škridla CREATON BALANCE je veľkoplošná pálená strešná krytina vlnitého tvaru. Materiál: vysokokvalitný farbený betón. Veľkou výhodou plechovej strešnej krytiny je jej hmotnosť. Vďaka tomu táto krytina nezaťažuje nadmerne krov a ani .

Svojím tvarom pripomínajú klasické keramické škridle. Jednou z najväčších výhod plechovej škridlovej krytiny je práve jej hmotnosť , ktorá je približne 5 . Villatesta – v našej ponuke nájdete strešné krytiny a škridle značky Imerys. Imerys je kvalitná francúzska strešná krytina pálená z hliny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg