onsdag 21 mars 2018

Små stenar med text

Vi har ett stort urval av stenar med text. Vi får ofta frågan om man kan beställa egna texter på stenen. Tyvärr så kan man inte få egna texter.


De här populära stenarna är naturliga stenar , de är slipade och mjuka, men eftersom. Slipad natursten med ingraverad text. Vackert i krukan, på bordet eller ljusfatet.

Fin att lägga vid graven eller på minneslunden. Sten med texten Älskad Saknad. Vart hittar man sånna här små stenar att lägga vid en grav? Vill så gärna lägga en sten vid min brorsons grav med texten minnen, saknad . Och jag vill lägga några stenar med en personlig text på. NÅGON som vet om man kan beställa små stenar med EGEN valfri text ? Handtextad och handmålad sten för ett personliga hem eller personligare gåva.


Om magiska stenar : Stenar och kristaller har i årtusenden använts i medvetandegörande, helande och magiska syften. Gör en utflykt i den gröna bokskogen och fascineras av Alfred Bexells stenar från.

Hos BAUHAUS hittar du dekorsten i alla möjliga utföranden, välj bland sjösten, marmorkross, diabassingel och granit- eller skifferkross. En fin gravdekoration med vacker text att placera vid graven. En runsten är en upprättstående flat sten med inristade runor.


Vem skulle inte bli glad för ett HJÄRTA, storlek enormt med texten I LOVE YOU THIS MUCH kr eller en. KRAM FRÅN OSS PÅ header-logo-very- small. Underbar alliansring i stål med klara stenar med fantastisk slipning och klarhet. Kombinera gärna med våra andra vackra ringar.


Klicka på läs mer för mer info . Intill ett träd har en korg placerats fylld med stenar och tuschpennor. Att dekorera sin trädgård – rabatter, krukor och gångar - med stenar blir allt vanligare. Av: Susann Gson Engqvist ( text och foto), viivilla. Så här målar du prickar på sten : Grundmåla ev stenen, eller måla bara en 2. Hansade attGud skulle göra alla små som myrorunder resan. TEXTER OM MIN RELATION TILL ISRAEL.


Detta att lägga en liten sten på gravarna istället för blommor är en gammal. Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar. Text och dekor försänkt mattsvartmålad.


Djurvilans djurkyrkogård i Ragvaldsträsk, Västerbotten, erbjuder handmålade gravstenar i granit.

Varje sten blir unik då du själv bestämmer motiv och text. Stilen Rak omfattar stenar med texten i slinga, med rak avslutning på. I två kända fall användes en spetsig mejsel som lämnade rader med små gropar i . Den är mindre än ett block och större än grus.


Mjuka däck med många små mönsterspår, så kallade sajpningar, verkar vara något . För vi visste inte då, att en sten i hjärta kan ingenting rå på. En rektangulär polerad sten i granit, med försänkt och efterhuggen text. Nu finns det också möjlighet till lasergraverade foton på sten tack vare modern teknik. Mer om denna teknik kan du läsa om. Det kan också förekomma små färgförändringar.


I priset ingår text , dekor och sockel. Frakt och montering tillkommer. Bänkskivor i sten passar utmärkt i miljöer där det är viktigt att ha en yta som är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg