måndag 12 mars 2018

Torpdröm limmared

Hos oss på butik Torpdröm hittar du fina och inspirerande ting till både torp och stuga. Vi har allt från husgeråd till det lantliga köket till möbler. En mysig butik med vackra ting för torpet.


Här finner du gamla husgerå torpmöbler, vackra. Limmared är idag ett mecka för sakletare och retrointresserade. De olika butikerna har varierande inriktning med allt från Torpdröm till 50-, 60- och 70- talsretro .

GPS: Storgatan 4 LIMMARED. Här bor: Clara Holmén, och Tommy Hidendahl, 27. Gör: Clara är antikhandlare och driver butik Torpdröm i Limmared.


När man går in i butiken Torpdröm är det som att träda in i ett kök från en. Second hand- och antikbutikerna är många i Limmared , stycken . Kring auktionshallen i Limmared samsas affärer med begagnade barnkläder. Clara och Monica Holmén driver butiken Torpdröm tillsammans. Ett urval av butiker i Limmared !

Klicka på bilderna för att komma till deras sidor! Limmared har blivit ett riktigt loppismecka där det går att göra riktigt fina fynd för den inredningsintresserade. Idag har jag varit iväg på en second hand-tur i Limmared. Där inne var det precis som butiken heter: en torpdröm ! Vi är en mysig liten butik med inriktning på gamla husgerå allmoge, trasmattor, äldre möbler, vacker textil m. Där kan du fynda prylar som.


Byggcenter i Limmared , Limmared. Glad Midsommar Vi har stängt midsommardagen öppet på Tisdag igen! Jazeker, je vindt ze in het Zweedse gehucht Limmared.


Toch kon ik eenvoudig een favoriet winkeltje uitkiezen en dat is Torpdröm. Måste tipsa om butik Torpdröm i Limmared , utanför Borås. Himla fin loppis och ligger även andra små loppispärlor runt i kring där i lilla . Inlägg om Loppis Limmared skrivna av A. This Pin was discovered by Suvi Pylkkänen.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Butik Torpdröm och Antikcity AB. Nå skal jeg overtale mannen til å legge turen om Limmared i sommer ;-).

Sedan packade vi in oss i bilen och åkte till Limmared för loppisshopping. Framförallt antikaffären Torpdröm har många roliga saker i sitt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg