måndag 26 mars 2018

Prerabka vidieckeho domu

Vydarené renovácie milujeme. Majú v sebe poriadny kus kreativity a inšpirácie. S citom urobená rekonštrukcia a rozšírenie starého vidieckeho domu , v tradičnej kompaktnej vidieckej zástavbe.


Príkla ako sa dá integrovať . Architekti pri realizácii rekonštrukcie rodinného domu zohľadňovali danosti lokality. Jabloňovce sú pomerne rozľahlá dedina rozprestierajúca .

Posielam Vám fotografie z prerábky nášho domu , ktorý sme si s priateľom kúpili v lete. Všetko sme si navrhovali a zariaďovali sami, tak. Ibaže Lenka a Michael nás k sebe na návštevu pozvali preto, aby vám ukázali, že ani kompletná rekonštrukcia domu nemusí rodinu finančne . Rekonštrukcia tradičného vidieckeho domu. Spočiatku majitelia požadovali dom iba rozšíriť a modernizovať, aby mal trochu súčasný vzhľad. Mnoho rodín sa rozhoduje medzi kúpou domu alebo bytu a následnou.


Dobrý deň, v najbližších dňoch sa staneme majiteľmi tehlového domu postaveného v r. Rozhodli sme sa že dom budeme prerábať . Dizajn Super rekonštrukcia vidieckeho domu.

Odráža ducha vidieckeho obydlia. Kombinuje súčasné a pôvodne materiály. Hmota prístavby preto kopíruje pôvodný dom, . Anotácia nie je k dispozícii.


Stavba bola nominovaná na Cenu . Experti im ju udelili za renováciu vidieckeho domu , ktorý pretvorili na moderné obydlie. Krásny pozemok s pôvodným domom sme premenili na funkčný a moderný dom na bývanie. Príbeh rekonštrukcie vidieckeho domu.


Projekt rekonštrukcie vidieckeho domu. Nie je to architektonický počin roka. No matka s dcérou urobili, čo sa dalo, hoci na mnohé veci nemali. This Pin was discovered by Viola Slišková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


DátuDátum zverejnenia: 08. Maintenance and sustainability of natural resources is one of the basic principles of sustainable development concept. The other pillars are economic, social or . Košice IV – mestská časť Krásna.


Nadstavba a prístavba vidieckeho rodinného domu.

A conversion of one of the oldest homesteads placed in the middle of an fruit orchard into a contemporary holiday home for a married couple with two children.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg