torsdag 29 mars 2018

Dřevěné trámy bazar

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů tramy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Lepené trámy , smrkové, pevnostní 1m. Ručně tesané trámy - dekorace interiér exteriér zahrada.


Prodám čerstvé smrkové trámy na stavbu roubenky, různé rozměry a délky do 10. Prodám dřevěné hranoly: 1)10x10cm délka m, cca ks á 4.

Dům a zahrada inzerce, bazar zdarma - Inzerujte snadno a rychle na Bazoši. Nabídněte mi, prosím , Vaše staré trámy , prkna a krokve z demolic. Jsem schopen si dřevěné konstrukce sám rozebrat a zajistit odvoz vlastní dopravou. Trámy , podlahová prkna ze sýpky, nábytek z přestavby vesnického domu. Fošna dřevěná x 1délka 1m.


Hranol dřevěný smrkový 1x1délka 1m. Požadujete kvalitní a cenově dostupné řezivo nebo dřevěný materiál? Naše společnost vyrábí a prodává stavební dřevo nejrůznějšího druhu.


Tato nabídka použitých dřevěných trámů je velmi různorodá.

Seženete zde trámy , hranoly, desky, fošny, laťě či různé dřevěné profily a polotovary. Vykupujeme staré trámy a prkna z demolic nebo z rekonstrukcí Vašich objektů. Provádíme na profesionální úrovni demontáže veškerých dřevěných konstrukcí, . Aktuální katalog firem v kategorii dřevěné hranoly Liberec. OSB desek, KVH hranolů a dřevěných lišt.


Provozovna Praha Krč a Říčany u Prahy . Máte někdo zkušenosti s životností zabetonovaného trámu ? Chceme si udělat vrátka ve dřevě, včetně sloupků. Prošel jsem plno US knih o dřevěných stavbách. Online-Shop pro registrované zákazníky.


Pracovní desku přidělejte buď ke kovovému, nebo dřevěnému rámu. Hlavní stránka Bazar pro dům a zahraduDřevo, trámy , prkna. Nabízíme dřevěné masivní palubky na podlahu ze sibiřského modřínu a dubu. Prodám suché dřevěné hranoly rozměru 10x10x200cm viz foto cena 1ks 60kč. Rozměry jednotlivých trámů jsou 120x1mm a délka trámů cca 6m.


Prodám barokní dřevěné kolíky – čepy z historických trámových krovů, ručně . Vykoupíme od vás ručně tesané dřevěné trámy , případně je nabídneme k dalšímu. Trámy sú ošetrené základnou protipožiarnou a protiplesňovou impregnáciou . Dohodou , Velké Meziříčí stropní trámy.

Hranoly, krovy, trámy , bazar , inzerce Pražce. Dřevěné hranoly, trámy , trámky, fošny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg