onsdag 29 april 2015

Bjurfors höör

Köpa eller sälja villa, bostadsrätt, tomt eller fritidshus i Höör? Kvarnbäck med tomt i sydväst! Unik sekelskiftesvilla i centrala Höör. Tre charmiga sovrum och toalett på ovanvåningen.


Arkitektritad 1-plansvilla på större lummig tomt med carport!

Vi hjälper dig gärna med en . Ser du drömhuset framför dig? Kontakta en husrådgivare så kontrollerar vi vad vi kan bygga på tomten. Bostäder till salu i Höör hittar du på Booli. Vi visar även slutpriser, hur bostadsmarknaden utvecklas och hjälper dig att välja rätt mäklare.


Se vad grannarna fick för sin gård på Östra Nyrup 30 Höör, Skåne län. På bästa läget i centrala Höör ligger denna 3a med ett rogivande skogsläge.

Kommer snart ut till försäljning. I detta nu pågår en omfattande renovering i lokalen . Samtidigt öppnas en ny avdelning för kommersiella . Borama visar vilka mäklare som är bäst i Höör S. Bjurfors Näringsliv Öresundsregionen i Malmö. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör logo.


Bostadsfastigheter till salu i Höör - Lokalguiden visar här alla bostadsfastigheter till salu i Höör. Just nu söker vi fler fastighetsmäklare till Malmö, Helsingborg och Landskrona - och till våra nya kontor i Höör och Simrishamn! Han tillträder sin nya tjänst i början av augusti. Köket i New England-huset i Höör. Läckert kök som passar i stilen.


Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. Din sökning i Eslöv gav ingen.


Real Estate agent at Fastighetsbyrån, Höör, Hörby.

Som taget ur en saga av Astrid Lindgren ligger det där utmed landsvägen. Två mäktiga lönnar vars omfång vittnar om svunna tider vakar. Sverige och har egna kontor i Malmö, Helsingborg, Höör , Höganäs,. HÖÖR Maximalt två villor med en prislapp på vardera miljoner . Gemensamhetsanläggning: Höör Hänninge GA: Gemensamhetsanläggning: Höör Ry GA:1.


Friliggande villa, Centralt i Höör, Lejonet, Höör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg