torsdag 23 april 2015

Hoblované dosky cena

Kvalitné dosky hoblované zo Senice. Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú . Cena za odvoz do Pezinka, Viničného a Vinosadov už od 5€. Bezplatná inzercia, hoblovane dosky predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Smrekové sušené hobľované dosky. Hobľované hranoly s označením Ca hobľované dosky S4S sú sušené. Základná cena za MJ bez DPH.


Naše drevené dosky so základnou povrchovou úpravou môžete použiť na stavby , obklady, ale i prácu. Akcia, mm, mm, v metroch, cena za 1m², cena za 1m². Všetky uvedené ceny sú NETTO za 1m²!


DREVO, domy, rezivo,strechy,krovy,hranoly, dosky ,late,krovy, OSB dosky , stavebného reziva, klince.

Perodrážka, hobľovanie dosiek, hranolov podľa želania! Stavebné rezivo: suché a hobľované dosky a hranoly. Navštívte našu predajňu, vyberajte si a realizujte . Ohobľované dosky sú dodávané bez povrchovej úpravy - povrchová.


Dosky hobľované platné do: 25. Minimálne v dĺžke - m, šírka 180mm, pero a drážka po všetkých stranách. Hľadáte hranoly, dosky , fošne, palivové drevo alebo zatepľujete? Najlacnejšie stavebné rezivo v Košiciach!


Ploty s neomietaných dosiek. Nitra, Šaľa, Sereď, Galanta. KVH hranoly, dlážkovice, exteriérové podlahy a hoblované produkty. Vitajte na stránke firmy Píla Jaklovce spol.


Už takmer rokov sa zaoberáme spracovaním, výrobou a priamym . Kuchynské dosky s Antibakteriálnym povrchom. Máme pre Vás širokú ponuku tovaru za tie najvýhodnejšie ceny !

Stavebniny, drevo, okná a dvere za trvale najnižšie ceny. V e-shope ponúkame okrem iného stavebné drevo, OSB dosky alebo sadrokartónové dosky pre . STAVEBNÉ A SUŠENÉ HOBĽOVANÉ REZIVO A PREGLEJKY. Predaj stavebného reziva (hranoly,fošne,laty, dosky ), dreva (tatranský profil, dlážkovica),palivové drevo,štiepané krbové palivové drevo,,lisované brikety.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg