onsdag 15 april 2015

Detail napojení střechy na stěnu

EPS - spodní samolepící (nebo lepený) asfaltový pás, vrchní modifikovaný asfaltový pás - napojení na stěnu. Základní rozdělení stavebních technických detailů - odkazy na jednotlivé podkapitoly s konkrétními názvy. Protipožární obklady stropů a střech z trapézových plechů. Styk stěny vikýře a střechy (1).


Napojení pultové střechy bez odvětrávání (1). Cad detail a vazba zdiva ke stažení.

Na této stránce si stáhněte CAD detail - A14. Detail napojení obvodového zdiva s okenním otvorem na zelenou střechu. Materiály: Dřevovláknité, Celulóza, Na bázi masivního dřeva (CLT, KVH, BSH), OSB, Liniových. Použití tepelná izolace KNAUF INSULATION v konstrukcí dřevostavby - obvodová stěna - stropní konstrukce - napojení na obvodovou stěnu.


DETAIL STYKU OBVODOVÉ STĚNY. Jedná se o vyřešení styku střechy a obvodové stěny. Z toho pak vyplyne napojení a ukončení hydroizolační vrstvy. Přejít na EPS – ploché střechy.


EPS – spodní samolepící (nebo lepený) asfaltový pás, vrchní modifikovaný asfaltový pás – napojení na stěnu.

Chybné napojení oken a dveří na nosnou stěnu a kvalitní zateplovací. Stavíte dřevostavbu a řešíte napojení obvodové stěny na konstrukci stropu? Tato místa, která se odborně nazývají detaily střechy , se většinou komplikovaně těsní a jsou více. Vadné řešení napojení izolace na stěnu. Slouží k bezpečnému řešení detailu napojení střešního pláště ke svislé konstrukci.


Výpočet spotřeby materiálu na Vaši střechu ZDARMA . MONTÁŽNÍ MANUÁL ZATEPLENÍ FASÁD. UKONČENÍ KZS NA ROVNÉ STĚNĚ. NAPOJENÍ KZS NA ŠIKMOU STŘECHU.


Detail neslouží jako podklad pro provádění stavby, ale pouze pro tepelně. Název úlohy : 12_napojení obvodové stěny na plochou střechu. ZATEPLENÍ ŠIKMÉ STŘECHY DVOUPLÁŠŤOVÉ S IZOLACÍ MEZI A POD KROKVEMI,. Ve 2D nebo 3D označíme prvky, které chceme ořezat střechou ,. Rohové napojení (jednoplášťová stěna ). Detail ukončení stěny u střechy.


Detaily CAD - KMB SENDWIX P zip rar - CAD detaily.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg