måndag 20 april 2015

Terran danubia evo

Střešní taška Danubia - Tmavěhnědá. Terran Danubia patrí medzi najobľúbenejšie strešné krytiny na našom trhu. Klasický tvar, ktorý vynikne ako na starších strechách, tak aj na novostavbách, . Rýchla dodávka až na stavbu. Strešná krytina Mediterran ( Terran ) Danubia EVO 1m².


V portfóliu značky Terran nájdete aktuálne šesť rôznych modelov strešnej krytiny v pestrej.

Tašky Terran se vyznačují kvalitními povrchovými úpravami se středomořskými tóny. Kanalizační vetrák komplet Danubia EVO : jedná sa o pevné spojenie prestupovej škridle s komínom pre kanalizácie. Použiť sa dá ako samostatný prvok.


Viec o povrchovej úprave EVO. Vlastnosti betonových tašek: - Přírodní složky: Beton se připravuje smícháním tří přírodních surovin . Hľadáte kvalitnú škridľu na vašu strechu? Strecha Terran - strešná krytina Danubia s povrchovou úpravou EVO.


DANUBIA taška základní EVO mocca.

Svojou váhou a eleganciou určená pre novostavby a . Unsubscribe from Mediterran. Categories: Betónová krytina (TERRAN). Betónová škridla Danubia pôsobí prirodzene, avšak vyžaruje z nej krása a pevnosť. Jej ladné krivky sadnú na každý druh strechy. Mám ju na dome, prístrešku na autá, rodičovskom dome, bratovom dome a na . Následne bola použitá paropriepustná kontaktná fólia s kontralatovaním a latovaním pod Meditteran Danubia Evo , carbon farba.


Je základním prvkem pro pokrývání střech, protože tato taška se pokládá na více než celé plochy střechy. TERRAN Danubia EVO MEDITERRAN základní střešní taška - carbon. Dostupná je v piatich farebných vyhotoveniach. Nejvyšší kvalita – povrchová úprava EVO u střešních tašek Terran. V sortimentu najdete hned pět typů střešních tašek – Synus, Danubia , . Najvyšší stupeň dnešných technologických znalostí predstavuje povrchová úprava EVO , ktorá svojimi viacerými vlastnosťami prevyšuje dnešnú dobu.


Povrchová vrstva je tvrdšia a odolnejšia proti . Danubia základná evo je prvok strešnej krytiny, s ktorým . Slovenský výrobce nabízí pět základních typů betonových střešních tašek Terran. Jsou jimi střešní krytina Standar Coppo, Danubia ( EVO ), Rundo ( EVO ) a . Betonová krytina Danubia EVO se vyrábí z probarveného betonu s vysokým leskem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg