fredag 24 april 2015

Prodám hliníkový vlnitý plech

PRODÁM POZINKOVANÝ VLNITÝ plech. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů hliníkový plech. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Střešní krytina -Trapezove plechy.


Plechy, trapéz, hliník 28m2.

Použitá střešní krytina na prodej. Prodám nový zahradní domek x 7m, 16mm. Prodej levné střešní krytiny. Hliniková krytina,cena menší než za lepenku.


Prodam cca 50ks pozinkovanych plechu,jsou odmontovany ze strechy a peclive. Vlnité plechy jsou tradiční a levné řešení na zakrytí průmyslových objektů, přehled profilovaných plechů najdete zde. Vykoupíme od vás nové trapézové pozinkované či hliníkové plechy, případně.

Nakupte trapézový plech u specialistů na klempířský materiál. Dodáváme pozinkované, hliníkové varianty od KJG a. Nabízíme také prodej trapézových plechů VIKAM PRAHA s. Doba dodání (od obdržení platby): 7- 10 . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Výroba a prodej vlnitého plechu do délky m. Je možná i zakázková výroba z dodaného materiálu (pozinkovaný, černý nebo lakovaný ocelový plech, hliník ). Nepoužité šablony na podbitou střechu 44x65cm, sila hliníkového plechu je 30mm. Zajistíme i nerezové a hliníkové plechy. Stavíte střechu a hledáte vlnitý plech za skvělou cenu?


V našem e-shopu si zaručeně vyberete! Máme nejširší nabídku kvalitního hutního materiálu skladem. Tradiční prodej hutního materiálu, nerezových, hliníkových a měděných plechů a profilů.


Pozinkovaný vlnitý plech (hranatá „vlna“) o síle mm. Kvalitní polykarbonátové a asfaltové střešní krytiny, prodej okapů a dalších střešních. Velký výběr Profily a plechy a příslušenství naleznete online na OBI.

Dodá vám lehké střešní krytiny ( hliníkové krytiny, plechové krytiny - Mega, Ideal, PIR panely, minerální panely), trapézový plech , vlnitý plech , okapový systém . Nově v našem sortimentu najdete také širokou nabídku hliníkových. Vybírejte si Nůžky na plech podle parametrů a srovnávejte ceny z. Popis: Nůžky na plech STANLEY jsou vhodné pro stříhání hliníku , . Levné hliníkové střešní trapézové plechy Chrudim. Trapézový plech - plech trapézový TR R, vloženo 26.


Nejoblíbenější on-line nástroj pro výpočet hmotnosti ocelových, nerezových, hliníkových , měděných, zinkových a olověných plechů.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg