torsdag 16 april 2015

Bramac reviva léctávolság

A léctávolság a cseréphossz - 4cm- és a tetőhajlásszögtől függő átfedés. Gyermekkorunk kedves tetőformái a Magyarországon legkedveltebb színekben idézik . A gyermekkorunkban oly divatos otthonokat eleveníti . Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. A korszerű technológia révén. Tetőcserepek és tartozékaik, A hagyomány újjászületése.


Nagyapja kedvelt tetőformáját melyik színben választja? Legnagyobb léctávolság (cm). Címlap CREATON Felmerülő kérdések Léctávolság. LT = LÉCTÁVOLSÁG HAJLÁSSZÖGTŐL FÜGGŐEN 28. Bramac tetőcserép Reviva Novo téglavörös.


BRAMAC REVIVA PROTECTOR KÚPCSERÉP. Tetőhajlásszög (fok) Legkisebb átfedés (cm) . Beton tetőcserepek és idomcserepek tetőhéjazatok fedéséhez és külső falhomlokzatok. Gyors és egyszerű a felrakása, változtatható léctávolsága pedig rugalmas felrakást tesz lehetővé.


Tervezési és alkalmazási elõírások Átfedés, léctávolság , cserépszükséglet Hullámos. Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet . Egyszerűen hosszabb az élettartama. A legnagyobb esőnek is ellenáll. Reviva Protector téglavörös tetőcserép fém- és műanyag kiegészítői. Változtatható léctávolság : 2- 3cm.


Napelem prospektus Protector Reviva Rumba Római sajtolt . Tudsz esetleg olyan cserepet mondani amit erre a léctávolságra fel lehet tenni? Reviva cserepet és a horony nélküli Hódfarkú betoncserepeket kötésben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg