fredag 24 april 2015

Grunning mur ute

Jordan Perfect Ute flat vinklet pensel 1mm. Vanntynnet grunning til bar mur , og bare flekker etter skraping. Binder løse partikler, utgjevner suget i underlaget, impregnerende effekt, og lar muren puste. Gjør underlaget vannavvisende. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlet pusset mur.


Muren grunnes med JOTUN PREMIUM MUR GRUNNING.

Vedlikehold og behandling av mur handler om reparasjon og vask, samt overflatebehandling i form av slemming og maling. Den benyttes som grunning på tidligere ubehandlet mur , samt på murunderlag som er. Sementbasert tørrmørtel til muring og pussing inne og ute på alt av murverk.


Flytende latextilsetning for mur , puss og spesial- mørtler. Bruk fasadeprimer på overflater ute som smitter av eller suger meget. Malingene påføres i to omganger: grunning og toppstrøk.


I denne filmen lærer du hvordan du gjør forarbeid og maler muren din mest mulig effektivt. Uansett hva du skal pusse opp – det være seg vegg, tak eller gulv, ute eller inne – vil du en eller annen gang støte på ordet grunning.

Startpakke perfect ute jordan. Når du skal male mur , et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å bruke riktig maling. Treverket ute bør males på sensommeren.


Dette produktet anbefales på flater hvor det er armering. Acrylic er tettere enn Siloxane. Mur grunning akryl for all pusset mur.


Trenger godt inn, gjør underlaget vannavvisende og binder løse partikler i overflaten. En av de vanligste feilene folk gjør med slik mur , er å male den med. Det er derfor ingen motsetning mellom det å holde vannet ute og å slippe.


De fleste malingsprodusenter anbefaler først grunning og eventuelt et . Det anbefales ikke å bruke fortynnet maling som grunning. Vi anbefaler Gjøco Oljegrunning som er skreddersydd til grunning av utendørs trevirke. Nedenfor ser du eksempler på fuktskader i grunnmur og mur.


JOTUN Mur Akryl Maling er en silkematt, værbestandig akrylmaling til utendørs. En del handelsvaremørtler er benevnt som mur - og pussmørtler med mørtelklasse (A eller B) angitt på emballasjen. Ikke glem grunning på murmalingen.


Der det er ubehandla mur , MÅ det grunnes. HEY'DI KZ benyttes til alle mur - og pussarbeider, både ute og.

Jotun PREMIUM MUR 0HVIT 1. Mørtel til mur - og pussarbeider innvendig og utvendig. Til grovpuss (utstokning), sluttpuss eller slemming på underlag av f.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg