fredag 10 april 2015

Bobrovky za odvoz

Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Daruji stare tašky bobrovky za odvoz. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Stresni tasky bobrovky starsi za odvoz.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů střešní tašky.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Pokud si je sundáte a odvezete, jsou vaše zdarma! Termín sundání přelom srpna a září. Nová rozkládací rohová sedací souprava. Prodáme novou, kvalitní, rozkládací, nepoužívanou rohovou sedací soupravu . Darujem starú poctivo vypálenú bobrovku cca 5ks.


Inzeráty nabízející různý sortiment zdarma, za odvoz nebo v ceně do 1Kč jsou.

Střešní tašky bobrovky ze střechy staré i polámané do základů je to jako . Edita Bartošová, Bělečko 49. Takže je toho na větší vozík nebo menší . Kdo prodá nebo daruje za odvoz STARÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BOBROVKY a HŘEBENÁČE? Předválečné a ještě starší BOBROVKY a HŘEBENÁČE - kdo prodá, či daruje za odvoz nebo za sejmutí ze střechy? Nabídka střešní krytiny - bobrovka. Tašky bobrovky za odvoz cca 350ks , Vraňany, okres Mělník.


Nabízíme střešní krytinu bobrovku za odvoz. Střešní kritina bobrovky , dřevěné podlahy, plné pálené cihly, okna. Jen kámen bych si rád nechal. Prosím o kontaktování jen s možností vydání . Přenechám za odvoz cca 1mstřešní krytiny – bobrovek ze starší historické kolny. Cena dohodou ale bude to zhruba za polovinu ceny proti obchodům.


Ponúkam na predaj pálenú škrídlu bobrovku v dobrom stave. Ivy Plaché o vrácení poměrné části poplatku za odvoz. Pálené střešní tašky - bobrovky.

Cena: Dohodou, Lokalita: Lučenec. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu Kč. Věnuji střešní tašky bobrovky. Smlouvou, dále označováno i jako ,,Dílo.


ROO Demontáž krytiny bobrovky na sucho, do suti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg