fredag 10 april 2015

Plast på betonggulv

Jeg ønsker ikke svar som inneholder. Herdemembran bør absolutt benyttes på eksponerte betongoverflater. Tildekking med plast MÅ gjøres selv om herdemembran er benyttet. Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. For å motvirke svinnsprekker anbefales bruk av plast under støpen, gjerne to lag lagt på tvers av.


Til støp ved sjø, anbefales vanntett betong av type B35M45. Var tenkt å legge parkett på et betonggulv med gulvvarme. Er det nødvendig å legge plast under parketten? Grunnet varmekabler så er det vel en viss fare for . Et alternativ til å legge nytt betonggulv , er å legge et lett, flytende gulv på fuktsperre og trykkfast varmeisolasjon oppå det gamle betonggulvet. Det er enkelt å støype sitt eige golv, særleg med ferdigarmert betong.


Berekn voluminnhaldet av forskalinga (lengd x breidd x høgd) og legg på ca 5. På et betonggulv der det skal legges gulvbord eller parkett rett på , må eventuelle søkk sparkles, eller hele gulvet avrettes med selvnivellerende avrettingsmasse. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Sjekk om du har fuktproblemer ved å tape.


Når du skal støpe din egen garasjesåle er det flere ting å huske på. Flaten på et gammelt betonggulv kan være for-. Trebjelkelag med Tregulv med ett fyllmasse på. Bruk maskin (kan leies), eller fukt med spreder og stamp med bena. Består undergulvet av betong , eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid.


Som fuktsperre kan du benytte to millimeter plast som tapes i alle skjøter og . Skal legge gulv med varmefolie i kjelleren på betong gulv gammelt betong gulv, har fårstår at det ikke er fukt sperre i denne er det lurt og legge bygg plast først . Betonggulv – gulv på grunn og påstøp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg