tisdag 14 april 2015

Mögel i tvättmaskin

Något som de flesta förr eller senare råkar ut för är mögel i tvättmaskin. Vi tipsar om hur man enkelt tar bort möglet. Luktar din tvättmaskin illa? Det kan vara ett tecken på mögel.


Vi har tips och knep som fixar det.

Så här lätt kan du rengöra tvättmaskinen. Din tvättmaskin är till för att göra dina kläder rena, men även maskinen själv behöver rengöras ibland. Annars finns en risk att mögel och . Jag har ett äckligt problem här hemma. Våran tvättmaskin har nyligen börjat stinka mögel.


Prova den här naturliga lösningen. Det är viktigt att ta bort mögel från tvättmaskinen så snart det uppkommer.

Om du lämnar detta orsakas inte bara dålig lukt - dina kläder kan ta skada! En tvättmaskin blir lätt smutsig och kan ofta lukta unket. Ta del av vårt fiffiga och effektiva knep!


Undrar du du gör för att rengöra din tvättmaskin och få bort dålig lukt? Ta bort eventuellt gammalt tvättmedel eller mögel med en gammal (ren) tandborste för . För att förhindra mögel att utvecklas i tvättmaskinen ska man alltid lämna. Hoppas mitt lilla inlägg hjälper till att rädda någon tvättmaskin och . Klicka här för effektiva tips och husmorsknep för att göra rent din tvättmaskin. Tvättmaskinen i vårt hyreshus stinker mögel. Finns det ngt medel man kan köra för att få bort lukten?


Hyresvärden bryr sig inte direkt så jag . Har fått mögel på gummidetaljer i min tvättmaskin och undrar hur jag ska få bort det. Vilka medel fungerar och vilka ska jag undvika för att inte . Läs om hur man kan göra rent en tvättmaskin med ättika, bikarbonat eller citronsyra. Dessa båda syror tar bort mögel och andra avlagringar.

Mögel och jordslag är ett gissel. I tvättmaskinen kan det bildas beläggningar som smuts och mögel. Läs bruksanvisningen om hur du ska rengöra din maskin, till exempel . Men hur ofta tvättar du din tvättmaskin ? Ludd från dina kläderna fastnar inne i maskinen och till slut kan det börja växa mögel. Avlägsna eventuellt spill eller rester i varje fack genom att tvätta det under varmt rinnande vatten.


Men du kanske inte visste att ättika i tvättmaskinen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg