tisdag 10 november 2015

Attefallshus med loft planlösning

Vår populära Nyby stuga har ett praktiskt loft och snygg öppen planlösning. Nyby loftstuga kvm är en större stuga och ett av våra attefallshus som passar . Bure stuga med loft Nyby stuga med loft , öppen planlösning Fjällnäs stuga. Fjällstuga, attefallshus , fritidshus eller en sommarstuga?


Här får du också veta vilka regler som gäller för ett attefallshus. I planlösningen ingår ett litet loft som tjänar som arbetsplats, samt en sovkoj.

Bildresultat för planlösning attefallshus. Med fönstret i gaveln på loftet känns det helt OK att ligga och sova där uppe. Man kommer upp till sovloftet . Planlösning med ett loft och sovrum (kr). Evas stora fördel är de stora . Gästhus, bastu eller förråd – ett attefallshus på tomten kan fylla många funktioner.


Det här vackra och höga huset har rum för ett sovloft för två. Där innanför finns ett badrum och ett rum att använda som sovrum, kontor eller kök. På övervåningen ett stort sovloft med mysigt lågt i tak.

Välj själv planlösning som passar ert behov. Ett bygglovsfritt attefallshus ger stora möjligh. Attefallshus Paulina Loft Trähuset.


Mer info: Hus med terrass, sovloft och smart bardisk i köket. Vi anpassar bastun efter dina önskemål vad det gäller storlek och planlösning. This Pin was discovered by Helen Kreutz-Bolander. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Den som vill kan själv stoppa in en mellanvägg i sovrummen . Utgå gärna från våra standardmodeller, men i stort så blir alla . Land har listat snygga attefallshus som inte kräver bygglov. Huset är fullt utrustat med kök, handikappsanpassat badrum och sovloft. Ett vackert och funktionellt attefallshus med två sovloft som skapar en.


Elsa fick eget rum med attefallshus i trädgården: Blir mer. I gäststugans planlösning ingår ett loft som i detta fall tjänstgör som . Med Finjas attefallshus utnyttjas den tillåtna ytan maximalt och det finns två varianter att välja på beroende på vilken planlösning som passar dig bäst. Här ryms både pentry, badrum, sovloft och ett väl tilltaget rum med härlig takhöjd.


JABO attefallshus Flex 1I grundsatsen ingår stycken väggmoduler. Dessa kan bytas ut mot valfritt antal fönster- och dörrmoduler. Monteringsanvisning Paulina-25- Loft.

Timrat hus med flexibel planlösning. Detta är en rymlig takhöjd som gör det möjligt att bygga till loft där du faktiskt kan sova. Med sina ca kvm plus ca kvm sovloft är detta ett kvadratsmart boende i stilren. Next Post : Vinkelhus planritning .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg