fredag 20 november 2015

Karmhylsa montering

Allt för att möta moderna dörrars och fönsters krav på stabil, justerbar montering. Om karmen inte redan har förborrade hål borras hål med diameter mm. Montering sker lämpligen med ESSVE Kombinerad montage och . Essve erbjuder en rad produkter för karminfästning i olika material.


För att ditt karmmontage ska bli så stabilt.

VSB:s karmhylsa är till för karminfästning vid montage i trä, betong, lättbetong, hålsten eller balk max mm. Karmar ska fästas med skruv med erforderlig förankringslängd beroende på . Använd alltid godkänd karmhylsa vid montage! Till allt montage rekommenderas användning av justerbar karmhylsa inkl.


Hjälpte den här recensionen dig? Angående montering , notera särskilt att användning av fogskum eller liknande. Kombi borr för montering av karmskruv och karmhylsa.


Förutom de anvisningar för montering som lämnas i detta kapitel hänvisas till följande.

Levereras tillsammans med centreringsborr. Används vid montering av dörr- och fönsterkarmar. Hylsor med skärspets för träkarmar. Väggmaterialet styr val av karmhylseskruv.


Beskrivning Tillverkad av zink. Var noggrann, tänk på att felaktig montering påverkar funktionen. Förberedande montering av karm. Om du ska använda Adjufix karmhylsa så ska dessa. I denna film visar vi hur du monterar VSB:s karmhylsa , en justerbar infästning av.


Våra bästa tips för montering med ankarmassa, problemlösaren vid tung . Infästning med karmhylsa eller karmskruv. Karmhylsan skall ej fixeras mot väggen . Välj till monterad karmhylsa för montering och smidig justering. Fönster, fönsterdörrar och ytterdörrar.


Vi rekommenderar karmhylsa , avsedd för tungt montage för sidohängda produkter . Vid montering av fönster används ofta justerbar karmskruv eller karmhylsa.

Karmar levereras förborrade med eller st monteringshål för montering med karmhylsa. Eventuellt är karmhylsa beställd förmonterad från fabrik. Till trä använder du i första hand karmskruv eller karmhylsa med fästskruv men även träskruv går att använda vid montering av dörrkarm.


KARMHYLSA från Artikelnummer:. Montagehjälpmedel av metall i form av stift för montering av dörrar och fönster vid användandet av karmhylsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg