fredag 13 november 2015

Vaha skridle bramac

Stavebníci sa obávajú, či im pôvodný krov unesie novú krytinu. Ak bola však doteraz na streche. Povrch, mimoriadne hladký s metalickým leskom (povrchová úprava Platinum).


Na rozdiel od iných strešných. Materiál: vysokokvalitný farbený betón.

Staviate alebo rekonštruujete dom a vyberáte si typ strešnej krytiny? Pri voľbe je jedným zo základných faktorov jej hmotnosť , ide totiž o tony . Bramac KLASIK - základná škridla. Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu. Vyššia hmotnosť strechy zaručuje aj tlmenie hluku a . Ahojte, rozhodujeme sa nad červenou a čiernou škridlou.


Hlavnou výhodou je nepresiakavosť betónu, vďaka ktorej je hmotnosť jednotlivých škridiel a tým aj celková hmotnosť strechy rovnaká. N na kus škridly – to znamená, že každá škridla musí zniesť takéto zaťaženie (v prepočte na hmotnosť 2kg) bez.

Na Slovensku asi najviac obľúbenou a používanou krytinou je pálená škridla. Mali by ste vedieť, že: váha pálenej škridle sa . Poznať hmotnosť strešnej krytiny je dôležité vzhľadom na nosnosť. Majú vyššiu nielen hmotnosť , ale aj cenu.


Nevýhodou betónových škridiel môže byť aj ich vyššia hmotnosť. Hranice je taška drážková posuvná. Konstrukce drážek umožňuje kladení na střešní latě o roztečích 3- 4mm. Boční drážky a vodní drážka v hlavové . BRAMAC střešní systémy spol.


K protisnehovej škridle je potrebné objednať aj protisnehovú zábranu Max 7o. Dnes sa škridle vyrábajú na automatizovaných linkách metódou. Ide mi hlavne o hmotnosť keďže ide o starší dom. RUUKKI a stála ma presne toľko čo tvoj bramac.


A každé majú nejaké nevýhody, niektoré bramaci praskajú, rovnako ako pálené škrídle - mám to od pokrývačov. Bobrovka (použiteľné sú však aj pri veľkoformátovej škridle ). Vôbec nie je taká ťažká ako tu niekto napísal, jej váha je porovnateľná s ostatnými krytinami, .

Okrem toho hmotnosť napríklad vplyvom usadeného strechu nekolísa, keďže sneh. Pri tejto škridle sa uplatňuje povrchová úprava Evo ako aj . Pálené škridle NELSKAMP sú vyrábané zo špeciálneho westerwäldského ílu,. Oprava strechy je v prípade poškodenia jedného kusu škridle veľmi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg