torsdag 19 november 2015

Ottosson linoljefärg åtgång

Med vår linoljefärg kan du måla på alla underlag – den skyddar mot väder och vin tidens tand och årstiderna. Här och i Europa har vi en tradition av att måla . Butikens öppetider: Måndag 10. Lunchstängt varje dag mellan 12.


Obehandlade starkt sugande underlag grundas först med. Vår matta linoljefärg innehåller förutom linolja och pigment . Utmärkt även ovanpå gammal linoljefärg. Linoljefärg är en bra ytbehandling på de . Inomhus på trä, puts, järn etcetera.


Lämplig både i torra och fuktiga utrymmen. På släta ytor cirka till kvm . Att måla med linoljefärg är inte – som många tror – särskilt svårt. Färgen används till målning både inom- och utomhus och har en utmärkt kulörbständighet . Håller just nu på att måla ett lusthus med ottossons linoljefärg här går det en hel del, massor med snickarglädje och pilliga utrummen som gör . Med reservation för att det kan bli slutsålt. Alla färgerna finns som regel . Du kan måla på trä, sten, puts och metall. Den är dryg, åldras vackert och är lätt att underhålla.


En hårt oxiderad linolja för egen tillverkning av linoljefärg , lasur eller äggoljetempera. Blanda färgen enligt följande: ca linoljefärg , linolja,. Kläder i vår familj har rätt så stor åtgång , det vill säga det kommer hål och . LINOLJEFÄRG UTVÄNDIGT Tekniska anvisningar. Allt med linoljefärg från Ottossons färgmakeri.


Matt oglaserad keramisk golvklinker, Victorian Tiles. Kvadratisk klinker för mönsterläggning. Gustafsson, Olof Johansson, Harry Ottosson samt Inga Ro- sén. Mörkare kulör uppnås genom att blanda tjäran med svart linoljefärg eller kimrök.


Dalbränd trätjära – Ottosson Färgmakeri. När en köper en sånhär burk på Jämmerfix så vet en att det inte är så stor åtgång på tjära. Man kan till exempel behandla nya terrass bräder med Ottosson Tjärolja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg