torsdag 26 november 2015

Dr swaab lanoline creme

Swaab Lanoline - gr - Bodycrème. Bestel eenvoudig en snel Dr. Nu te koop bij Deonlinedrogist. Deze crème bevat natuurlijke Lanoline (wolvet) voor de droge en schrale huid.


Van dit product is ook een voordeelverpakking leverbaar. Geschikt voor de zeer droge en schrale huid. Het vettige beschermlaagje van Dr. De diverse zuivere ingrediënten die gebruikt worden in de Dr.


Dr swaab swaab lanoline creme tube 30g. Laagste prijs €bij Drogisterij. Het helpt de huid weer gaaf te worden. Behandeling van huidaandoeningen, voor indrogen bedekkind. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Er zijn winkel gevonden en de laagste prijs is € 95. Snel, veilig en discreet aankopen! Convient aux peaux très sèches et gercées. Dit is een medisch hulpmiddel.


Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Voorraad: De vaseline van Dr. Op zoek naar drogisterij artikelen van het merk Dr.


Er zijn speciale crèmes in de handel, die speciaal voor dit euvel bedoeld zijn. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg