tisdag 10 november 2015

Nytillverkade gjutjärnselement

Hos oss på Gjutjarnsradiatorer eller Cast Iron Radiators Ltd hittar du nytillverkade gedigna gjutjärnsradiatorer eller gjutjärnselement som de också . För några veckor hittade Martin några element på Blocket, men när jag skulle titta vad det var han hade köpt hittade jag de här istället! Gjorde ju inlägg om snyggelementen igår och har nu hittat en återförsäljare som säljer nytillverkade ”gamla” gjutjärnselement. En del är gammalt och en del är nytt. Pris 3kr Gjutjärnselement , radiator, troligen från 30-talet.


Har både helt nytillverkade och oanvända samt begagnade i gott skick. Nytillverkade sektionsradiatorer från Lenhovda radiatorfabrik . Det är sånna rejäla gjutjärnselement i alla rummen, är det generellt något. Jag har st typ Lenhovda i huset, varav st är nytillverkade och . Fönsterbänkarna är nytillverkade av Abi Trä och går i sekelskiftesstil.


Handpolerade med naturlig patinering. Pulverlackerad i patineradbrons metallicfärg. Säger som Jojje, kolla nytillverkade med skön stil på istället. Detta dessutom med lejonfötter. Ett par riktligt ornamenterade element i gjutjärn.


Gammalt utseende men helt nytillverkade vattenelement, Lenhovda Radiatorfabrik. Högt vattenburet gjutjärnselement med värmeskåp står i serveringsrummet. Portar och dörrar är nytillverkade med horisontellt liggande.


Vi har ett gjutjärnselement på tassar! England via gjutjarnsradiatorer. Putsen bilades bort i sin helhet och under dolde sig fantastiskt fint murad sandsten.


Nacka Byggnadsvård råder det brist på gamla gjutjärnselement. Hittar du inte det du söker bland våra nytillverkade produkter, som finns här på hemsidan, så ta dig till Nackabutiken där det finns massor av gamla, nyblästrade. Dessa modeller ser ut som radiatorer från 30-talet med lejonfötter som detalj, men är nytillverkade för att passa in i hus med uppdaterade uppvärmningssystem. Söker man på cast iron radiators kommer det upp en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg