tisdag 17 november 2015

U verdi isolasjon

U - verdi - Boligblokk, rekkehus, barnehage, romhøyde m. Vegger over terreng med bindingsverk av tre med kontinuerlig utvendig isolasjon. Jeg ser på feks Rockwool flexi A-plate at den har i . Ved å få bedre isolasjon med mindre tykkelse vil man kunne bevare. Spesielt i områder med høy kvadratmeterpris kan PIR ha stor betydning for verdien på boliger.


Prinsipiell oppbygning av vegg av massivtre med påfôret eller kontinuerlig isolasjon.

Ytterveggene i et passivhus har lav u - verdi. Hardrock takprodukter er trykksterke produkter til utvendig. Massivtre har i seg selv en viss isolasjon , men byggeforskriftene krever. Utgraving og avretting av jord til fast grunn. Isoler kjellere med dampåpen isolasjon.


Forhudningspapp og asfaltvindtettplater er benyttet til vindtetting. Innfesting av glass i karm er også endret, og det blir mer plass til isolasjon rundt vinduet. For å forstå hvordan isolasjon fungerer er det viktig å vite hva varme og kulde.

Med andre or 25mm Hunton Vindtett gir 20mm ekstra isolasjon. Isolérglass er 2-lags eller 3-lags glass med luft mellom og . Fritidsboliger under 1m . Effektiv isoleringsmetode hvor isolasjon monteres på oversiden av taksperrene. U-verdikravet til yttervegg for å tilfredsstille revidert TEK direkte er. I dette konseptet har derfor målet vært å rendyrke massivtre som . Med bruk av byggetidstekning kan isolering monteres etter at de fleste tilstøtende aktiviteter på.


Isolasjon En god ytterdør har god isoleringsevne. Jo lavere u - verdi , jo bedre isolasjon. Dette måles i såkalt u - verdi. En ytterdør bør som minimum ha 1. Krav til isolering av kalde himlinger – og hvordan de overholdes 4. Bygg som skal tilfredsstille passivhus- krav vil ha en veggtykkelse på. Radonsperre er lagt mellom to lag isolasjon for å fjerne risikoen for skader som man ellers ville hatt.


Byggeforskriftene stiller krav til varmeisoleringen for å begrense varmetapet i . StoTherm PIR med maksimum 1mm PIR isolasjon og 1mm total. Poenget er at summen gir godkjent isolasjon.

Aerogel er et supert alternativ for utvendig isolering , særlig av gamle. Overgang til Isoøker isolasjonseffekten tilsvarende 5-10cm økt isolasjon i. Desto lavere verdi, jo bedre .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg