fredag 13 november 2015

Ceník truhlářského řeziva

Smrk Ztepilý, Borovice Lesní, Modřín Evropský, Dub Zimní, Buk Lesní, Olše Lepkavá, Topol černý, Jasan Ztepilý, Bříza Bílá, Třešeň Ptačí. Ceník - tuzemské truhlářské řezivo. Truhlářské řezivo je vysušeno v kvalitních sušárnách na - vlhkosti, např. Přehled dřevin a ceník naleznete v horní liště. Ceny jsou platné pro řezivo, které bylo vysušeno na 8-.


Rozměry stavebního řeziva přizpůsobíme dle přání zákazníka.

Suché truhlářské řezivo pro výrobu nábytku, oken, dveří a jiného vybavení interiérů. Vyrábíme a prodáváme stavební i truhlářské řezivo , ale i palivové dříví. Přijeďte si k nám pro palubky, konstrukční desky, hranoly, latě, prkna, nebo brikety.


Stavební a truhlářské řezivo Pro všechny řemeslníky, kteří se zabývají stavbou budov a jiných konstrukcí, máme k dispozici široký sortiment také stavebního . Slouží také jako vstupní materiál pro stavební. Tloušťku řeziva lze zvolit ze standardů mm nebo mm. V případě zájmu je možné objednat i truhlářské řezivo z dřevin, které nejsou v tabulce uvedeny. Podlahové dřevo s Pánství Kinský dal Borgo.


Naše truhlářské řezivo je vyráběno z nejlepších výřezů dřevní hmoty, sušeno s maximální péčí.

Levné palubky i stavební hranoly z Českých Budějovic. Podmínky dodání suchého truhlářského řeziva. Kontaktní info: SaF prodej řeziva.


Nabízíme stavební a truhlářské řezivo , sušené řezivo , výkup. Ať už jste truhlář nebo tesař, ať už opravujete domek nebo budujete zahradu. Při větším odběru poskytujeme slevy! Produkce stavebního řeziva je stěžejní činností naší společnosti. Na vlastní pile zajišťujeme.


Následnému sušení je věnována. Jako řezivo označujeme dřevěný. CENÍK VYSUŠENÉHO ŘEZIVA , PALUBEK , PLOTOVEK A TRÁMŮ. Prodej kvalitního řeziva za velice nízké ceny! Vyšší, případně pravidelné odběry – smluvní.


Vzhledem k nestabilním cenám kulatiny na našem trhu Vám informace o všech cenách našich produktů a služeb rádi poskytneme telefonicky, faxem nebo . Prodáváme javorové truhlářské řezivo o tloušce 3 52mm. TRUHLÁŘSKÉ ŘEZIVO nesušené, Rozměr, Cena v Kč bez DPH.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg