måndag 23 november 2015

Lås till altandörr

Stoppa tjuven med ett lås till altanen. ASSA har störst sortiment av elektroniska och mekaniska lås som passar din altandörr. Likt en ytterdörr behöver altandörren kunna låsas. Hos BAUHAUS hittar du ovala låscylindrar till altandörren.


Handtagskoppling ska finnas på båda sidor av. Säkerhetshandtaget Code Handle öppnas med en kod och låses med en .

Behöver du lås eller beslag till ditt nya hem? Letar jag efter lås till altandörr hittar jag en massa fina lås, men de förutsätter ju alltid att själva låsanordningen i dörren funkar, jag måste ju . Välkommen till Carlbergs Lås AB! Kontakta våra låssmeder om du är intresserad av larm och lås. Altandörr handtag och fönsterhandtag. Montera godkända lås på altandörrar och där tjuven kan arbeta utan större risk för upptäckt.


Ett enkelt sätt att få in mer ljus i huset är att byta ut altandörren till en helglasad altandörr. Nu kan du slippa nycklar till både altandörr och fönsterlås. Det gjorde vårt vardagsrum betydligt ljusare och man .

ASSA är en ledande tillverkare för lås och integrerade säkerhetssystem för dörrmiljöer till såväl proffs som konsumenter. Produkterna kännetecknas av hög . ASSA OEM har tagit fram Låsguiden för att ge dig kunskap och lärdom kring en säker låsmiljö. Ta del av våra tips här: Låsguiden av. Väderbeständigt nyckelskåp med kom.


Praktiskt litet skåp med lås - inga nycklar under mattan längre! Det är viktigt att din altandörr och din ytterdörr har godkända lås. Ditt skydd mot inbrott ökar också avsevärt om du använder lås som är godkända av.


Fönsterlås och lås till altandörr. Har en fundering angående handtag och lås till stabil altandörr. Om jag vill ha handtag både på insidan och utsidan och då helst ett fast lås på insidan och . Vi säljer godkända och prisvärda kombinationslås och hänglås för väskor och skåp, men även kompletta låssystem för dörrar samt enskilda delar . Hos fonstermax hittar du billiga Cylinderlås till altandörr.


Bilden överensstämmer kanske inte med levererad lås och handtag. Barnskyddande spärranordning. Typgodkänd spärranordning Fix 1för fönster och altandörr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg