torsdag 12 november 2015

Emmaus butiker

Emmaus Stockholm har två butiker bredvid varandra på Peter Myndes Backe vid Slussen på Södermalm. Vi har en gemensam butik för både barn och vuxna . Med två butiker precis vid Slussen - en för second hand och en för vintage - är Emmaus en perfekt start på en second hand-runda på Söder. Lokalen är i så dåligt skick att det inte . Från och med idag startar vi rea med rabatt på dam- och barnkläder i alla våra second hand- butiker.


Insamlat material sorteras, prismärks och säljs i våra butiker och till andra butiker runt.

Emmaus Åkvarn är en ideell förening som verkar för att återbruka vårt . Byggplanerna för kvarteret där Emmaus har sin butik gör att organisationen väljer att stänga verksamheten. Det är oklart om eller när en ny . EMMAUS SECOND HAND finns förutom i stan i S-markethuset i Godby, Finström. Här finns kläder, textilier, porslin, husgerå böcker, musik, heminredning och . Second Hand – Emmaus Mariehamn.


Strandgatan 2 Mariehamn Måndag- fredag 10. Bläddra bland länder och orter.

Hämtning av kläder Boka gratis hämtning av kläder och prylar i hela Storstockholm! En gemensam butik för både barn och vuxna med totalt 4kvm kläder, prylar och böcker . Anledningen är att det ska byggas bostadsrätter på butikens närvarande plats. I nuläget ser det ut som att . Emmaus Björkå har blivit uppsagda från sin lokal. Sträckan utanför våra butiker är helt avstängd för biltrafik och framkomligheten för fotgängare är i viss mån begränsad.


En av våra butiker finns i . Hjälporganisation som samlar in och säljer till förmån för socialt utsatta barn i bl. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här . Emmaus är en internationell organisation som är politiskt och religiöst obunden. Det som samlas in sorteras och prismärks för att sedan säljas i rörelsens egna butiker.


Måndag den juni öppnar Emmaus en ny butik i den gamla blombutiken i Godby. Arbetet med att renovera och inreda lokalen pågår som bäst och Emmaus har . Här hittar du våra öppettider och adresser! I våra butiker tar vi alltid emot gåvor under öppettiderna.


Dessutom fyller vi på butikerna med nya spännande second.

Det insamlade säljs i våra två second hand- butiker vid Slussen och på export.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg