onsdag 10 augusti 2016

Skorstenar och rökrör

BAUHAUS är återförsäljare av både kompletta skorstenspaket och rökrör som. Här säljer vi skorstenar , rökrör samt tillbehör till dessa. Nordic Heating kan erbjuda skorstenar och rökrör till alla typer av eldstäder! Skorstenar från Landy vent och Schiedel (per meter).


Premoduls skorstenar är utvecklad och konstruerad för att ge maximal säkerhet tillsammans med Contura braskaminer- Välkommen till Contura. Allt som behövs till din bastu.

Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt. Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet . Det är alltid viktigt att man följer regler för brand när man monterar en skorsten eller ett rökrör till sin ugn. Rökrör är ett anslutningsrör. Står eldstaden nära en skorstensstock kan oisolerade rör användas för att ansluta till den och du slipper synlig skorsten.


Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och . Modulskorstenar avsedda för bastuugnar, vattengrytor i radhus, villor och sommarstugor.

Harvia och Jeremias rökrör från Lakkapää. Med hjälp av skisserna nedan kan du räkna på hur mycket skorsten du behöver till ditt hus. Schiedel skorstenar , permeter och isokern - säkert och tryggt med våra olika.


Schiedel, en del av Standard Industries , är ledande inom rökrör , inbyggda spisar , . Bastuskorstenar och rökrör är modulskorstenar avsedda för bastuugnar, vattengrytor i radhus, . Du är välkommen att ringa eller mejla om du vill ha råd gällande din skorsten. NORDISKA SKORSTENAR EMALJERAT RÖKRÖR FÖR KAMINANSLUTNING. Justerbar VÄGGKONSOL_ VÄGGFÄSTE till rökrör Ø120- 200mm. Störst i Skandinavien på skorstensrenovering. Till din pelletskamin har vi alla delar till rökrörsanslutningen.


De finns i många olika skepnader och former och hjälper dig få ut röken på ett säkert. Efter riktigt montage kan man lyfta på inner rör och ta ut bastuugn utan att lossgöra skorsten. Alla vara skorstenar och rökrör tillverkas av värmeresistena metaller och finns i flera olika storlekar och former. Vi erbjuder enkelväggiga rökrör med diametern . Gjord för tätningen mellan kamin och skorsten , så att röken inte kommer in i rummet.


Aduro erbjuder ett allsidigt rökrörsprogram i samma färgnyans som kaminerna. Användas vid tillslutning till murad skorsten.

Som nybörjare vill man ju gärna fråga innan man gör något, så även i detta fallet. Huset jag nyss flyttat in i har en kamin och där. Du köper NSPs kaminer, skorstenar och tillbehör i utvalda kaminbutiker, hos installatörer och byggvaruhus. Se till att du verkligen får produkter från NSP – för.


Kolla in vårt sortiment av skorstenar för vedeldade bastur. Kaminexperten erbjuder skorstenar , skorstenar till kaminer och takhuvar bl. Schiedel – Europas största tillverkare av skorstenslösningar.


I vårt produktutbud hittar du tillbehör och reservdelar till din braskamin och skorsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg