torsdag 10 augusti 2017

Prodám trapézový plech

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů trapézový plech. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Po přeložení přikreje 04m. Cena za 3m desku je 541kč, . Pozinkovaný trapézový plech.


Střešní krytinu a opláštěštění většinou tvoří trapézové nebo vlnité plechy.

Prodám pozinkovaní trapézové plechy. Ty, po kompletní demontáži roztřídíme do jednotlivých kategorií dle stavu, druhu . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kopím na střechu trapézový nebo vlnitý plech v délkách 2m (4m). Dále mohou být opařeny některým typem lakované . Nabízíme k prodeji použité trapézové plechy - lesklé. Tento trapézový plech je svou konstrukcí předurčen pro ztracené stropní bednění , . Zboží druhé jakosti může obsahovat různé poškození.


Trapézový plech - ČERVENOHNĚDÝ.

Vlnité plechy jsou tradiční a levné řešení na zakrytí průmyslových objektů, přehled profilovaných plechů najdete zde. Ponúkam plechovú strešnú krytinu, trapézové plech y, odkvapový systém a šindel (lepenky) SKLADOM, strešné okná VELUX, FAKRO, LEXAN, strešné doplnky a . Důležitou předností trapézové plechové krytiny je její neohebnost a. Opláštění: trapézový plech tl. Podlaha: ocelový rýhovaný plech tl. Profily a plechy koupit o objednat u OBI. Koupím plech v roli cca 3m2.


Prodam nove tasky bobrovky mam i hrebenace. Přední výška m, zadní m. Ruukki trapézové plechy se vyrábějí s povrchovou úpravnou pozink, polyester leský PE. Preložiť slovo „ trapézový plech “ zo slovenčiny do nemčiny. Hydraulický paketovací lis CPS 100. Lis CPS 1je třístranný lis k paketování kovového šrotu.


Nový trapézový plech 107x270cm. Vymenené trapézové skrutky, matice aj ložiská. Různé rozměry trubkových klíčů. Prodej realizujeme po celé ČR formou balíkové zásilky.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg