tisdag 1 augusti 2017

Trälasyr vit

Vattenburen snabbtorkande trälasyr för träytor inomhus, såsom panel, råspont, lister eller liknande, men inte för fuktiga utrymmen. Lasyren bildar en hår matt . K-rauta har flera prisvärda typer av färg och lasyr från populära varumärken som Cuprinol, Herdins och Beckers. Terrasslasyr är anpassad för ny- och omlasering av terrasser, . Grundfärg V Beckers Vattenbaserad Vit 3L.

Här får du tips om hur man laserar på trä och gör det själv instruktioner hur du laserar och målar på trä. Nya trädgårdsmöbler strykes gång med HT trälasyr , ändträ mättas väl. Begagnade” trädgårdsmöbler avtvättas med HT trätvätt eller annat desinficerande . Den lämpar sig väl för obehandlat, impregnerat eller tidigare laserat . Silkesmatt lasyr för målning av trä inom- och utomhus. Trä rika på aktiva substanser bör förbehandlas med Auro Specialgrundering nr 117.


Oljebaserad lasyr för trä utomhus. Framhäver träets naturliga struktur och gör virket vattenavvisande.

Ger träet ett effektivt skydd som. En film som visar hur man laserar en träpanel med vit lasyr , som är en färdigspädd linoljefärg. Fönsterfärg Allround l Vit. Auro lasyr är en laserande färg som används till lister, paneler och möbler.


En lasyr som passar till möblerna från Hillerstorp. Trälasyr 1Vit – 3ml från Auro. Ta hand om Dina möbler - de gillar det! HERDINS FÄRGVERK Tak- och panelvitt helvit . VÄGGFÄRG NORDIC LIGHT GINNE VIT. Den är avsedd för utvändig lasering av nytt trä eller tidigare laserat.


LASYR ÄDELLASYR GUTE EBENHOLTZ. Fasadfärg Yunik Vit L ger ett resultat med halvmatt glans och är en 1. Flügger färg har allt inom utomhusfärg och träskötsel. Här hittar du bland annat fasadfärg, lasyr , akrylatfärg, fönsterfärg, båtlack och putsfärg.


Herdins Golvlasyr är en vattenburen lasyr för infärgning av obehandlade eller renslipade. Vid applicering av de ljusa kulörerna, vit , pärlgrå och antracitgrå. Måla och håll efter fönster och dörrar så hål.

Det blev råspont och grå lasyr till slut både på utsidan och inne. Din färghandlare vet vilken typ av lasyr du ska använda. Stommen är i skiktlimmad björk i vit.


Vad är egentligen skillnaden på lasyr och olja och när använder man vad?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg