fredag 1 september 2017

Smrková prkna ceník

Nabízíme smrkové řezivo, fošny, prkna , hranoly, truhlářské řezivo, Vazby nařežeme podle vašich představ a dokumentace. Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Nejoblíbenějším materiálem pro výrobu prken je zpravidla smrkové dřevo nebo borovicové. Obojí najdete v naší nabídce.


Prkna se dají univerzálně použít jak v . Dřevěná prkna nakupte u odborníka na palubky, prkna a hranoly.

Smrková hoblovaná prkna té nejvyšší kvality za skvělé ceny. Smrkové desky, prkna neboli coulky, také desky lze použít na záklop střech, altánu a pergol. Hoblované desky, hoblované prkna ze smrku a modřínů. Vhodné na ploty, na lavičky a další aplikace. Využítí – stavebnictví, truhlářská výroba, pergoly, střešní konstrukce.


I vaší prioritou by měly být plotovky dřevěné ze smrku a modřínu. Plotová prkna A jelikož dřevem žijeme, i tyto výrobky jsou z toho nejkvalitnějšího, které máme k . Ceník hoblovaných prken a hranolů .

Dále nabízíme krátká prkna tzv. Kvalitně zpracované dřevo smrku nebo borovice řežeme v délkách m,. Broušená, suchá a široká prkna , jednou použitá - viz. Info: Ceníky a katalogy, které jsou Vám na našich webových stránkách k . Hladký profil jsou čtyřstranně hoblovaná prkna ,fošny a hranolky bez pera.


Vyrábí se standardně ve smrku a sibiřském modřínu. MB, Datum poslední změny: 02. Takzvaná litá prkna od společnosti DITON mají díky použití speciálních barev dokonalý. Rádi Vám nabídneme smrkové stavební řezivo z masivu dle Vašich požadavků. Stavební latě, 30×40×50×60 . Dodáváme hranolky, fošny, prkna různého profilu a délky, střešní latě s . BOR - borovice, SM - smrk , MD - modřín, DB - dub, BK - buk, AK - akát . Konstrukční řezivo - Hranoly, prkna a latě.


Provedení, Rozměr v mm, Cena bez DPH za kus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Ceny jsou uvedeny včetně DPH. DřevoprodejKatalogŘezivo - smrk.


Parametry zboží: Smrkové prkno.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg