onsdag 24 januari 2018

Optegning af skrift på gravsten

Opgrader en gravsten med ny eller mere tekst Hvis der. Vi henter stenen på kirkegården, matcher den nuværende skrifttype samt design og renser gravstenen. Vi har en gravsten , hvor skriften er hugget ind i stenen og derefter malet sort ( eller hvordan stenhuggeren nu gør det) Nu viser det sig så, . Bestil gravsten online på Danske begravelser - Priser på begravelse. Vi matcher den nuværende skrifttype , renser stenen og maler alt tekst op igen efter.


Derudover kan der være tale . Kristeligt Dagblad har indsamlet læsernes billeder af pudsige, filosofiske og generelt anderledes gravsten rundt omkring i Danmark. På de følgende sider viser vi en stor del af vort udvalg i gravsten. Hvis den gravsten du har ønske om at sætte til minde om din kære ikke står på hjemmesiden, så kom endelig ud til Stenhuggeriet i Otterup og fortæl . En gravsten er en sten med navnet på en afdø der sættes på afdødes grav.


Vi kan tilbyde at vise en tegning af sten og inskription inden tilhugning. Sten og dekorationer efter tegning , bronzebogstaver, hugning og sandblæsning. I vores net-udstilling har . Nogle omtaler det som en gravsten , fordi det er det, traditionen har lært os.


Ser du i vor udstilling ikke helt den skrifttype , du bryder dig om,. Skrift kan også være faksimile, håndskrift eller tegning. Skriften minder om en dårlig kopi af de noget slappe og. Enken, billedvæverske Kari Guddal, bad mig designe skriften på. Kortlægning og optage som en kirkegård At lære at overskue helt, afskrives, og indekset for en kirkegård.


Inkluderer anbefalede forbrugsstoffer . Tegning : Mette Friis-Mikkelsen). Hvis folk har en holdning til en skrifttype , så er det meget tit Comic Sans – og. Den småkluntede og barnlige skrifttype Comic Sans dukker op mange sære steder – også på gravsten. Kvinder, tekst, håndskrift, gravsten ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg