torsdag 25 januari 2018

Rengöra tvättmaskin gummilist

Att rengöra tvättmaskinen är enkelt med några smarta knep! Kontrollera tvättrumman och mindre utrymmen som t. Bästa tipsen för att rengöra din tvättmaskin. Läs om hur man kan göra rent en tvättmaskin med ättika, bikarbonat eller citronsyra.


Någon som känner igen problemet?

Har lusläst bruksanvisningen för att se om man kan få bort den här gummilisten. Hur rengöra begagnad tvättmaskin ? Svart klet i tvättmaskinen ! Flyttstädning-Direkt flyttstadning-direkt. Mögel byggs lätt upp på gummilisten på frontmatade tvättmaskiner. Dålig lukt i tvättmaskinen kan bero på mögel och tvättmedelsbeläggningar.


Här hittar du en översikt över alla frågor och svar på det bästa sättet att rengöra din tvättmaskin. Om du rengör tvättmaskinen regelbundet kan du förlänga .

Undrar du du gör för att rengöra din tvättmaskin och få bort dålig lukt? Enkel guide som visar hur du enkelt rengör tvättmaskinen ! Men hur ofta tvättar du din tvättmaskin ? Men det är lätt att rengöra tvättmaskinen. Så lätt kan det vara att utbyta defekta. Unsubscribe from Expo Sweden? Något som de flesta förr eller senare råkar ut för är mögel i tvättmaskin.


I min tvättmaskin blir det gult klegg i den här gummi ringen som sitter utanför själva metalltrumman men ändå är kontakt med vatten. Luktar din tvättmaskin illa? Det kan vara ett tecken på mögel. Vi har tips och knep som fixar det.


Visste ni att det kan bildas svartmögel i era tvättmaskiner ? Så här lätt kan du rengöra tvättmaskinen. Kan tipsa om ett medel som skall rengöra tvättmaskin från kalklagringar och . Det rekommenderas att du bara rengör produkten med såpa och vatten. Mjukgörare i tvättmedel kan påverka . Jag tycker det luktar mest från gummilisten som sitter runtom trumman.

Sedan kan det säkert vara bra med en grundlig rengöring och att låta . Häll ½ dl Ättika () rakt ner i tvättmaskinstrumman och kör i gång ett varmt program, gärna 95grader. På det här sättet blir maskinen ren från avlagringar och. Det bildas fort lager av både tvättmedel och kalkrester i tvättmaskinen.


Detta gör maskinen mindre effektiv och bidrar till dålig lukt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg