tisdag 30 januari 2018

Hängrulle skjutdörr

Höjd mm (lägsta till högsta punkt). Tänk på: st hängrullar per dörr. Priset gäller för st hängrulle.


Skenor, ändbleck, hängrulle m. Sortera efter: Relevans, Nyhet . Skjutdörrsbeslag 2Husky till skjutdörrar inne och ute.

Vi säljer färdiga beslagssatser som gör det enkelt att få en komplett lösning till dina skjutdörrar. Henderson har flera decenniers erfarenhet av skjutdörrar. Skulle vi mot förmodan inte ha det skjutdörrsbeslag du söker . För skjutdörrar , vikdörrar och industridraperier med vikt upp till kg. Denna hängrulle kan även köras i skena K-300. Portskenan är tillverkad av precisionsvalsad profil, vilket ger bra styrka och smidig funktion, lång hållbarhet och pålitlig säkerhet.


SAF- hängrulle med bärplatta, övre . Beslagssats Dubbelhjul till K- 75.

Innehåll: skjutdörrsrullar . Eller kommer dörren bara att öppnas då och då? Den är tänkt att användas som. Rådgör med en säljare om ni är osäkra på om skenan passar er befintliga produkt. Handtag med Quick-fit som underlättar montering och nya integrerade låsvred för skjutdörrar som döljs i öppet läge, är exempel på smart design i denna serie. Dörrtyp rak skjutdörr dragspel.


Infästning av hängrulle toppfäste sidofäste. Partiet ska kvalitetssäkras med. Här hittar du alla tänkbara beslag och ankarbeslag. Letar du efter en Ball-tik portbeslag? Hängrulle RMB-1Bultlängd mm.


Lindberg har ett brett sortiment av skjutdörrbeslag för både tak- och väggmontering. Hitta och beställ portskenor och. Konsol KT-1Fäste Glidskena. Husky beslagsats för skjutdörrar med maxvikt kg. Hos Habo hittar du ett brett sortiment av beslag till skjutdörrar.


HÄNGRULLE DEJO FÖR GLAS S-10.

Läs mer på hemsidan och hitta. DeJo Serie för omlottgående skjutdörrar. Miljövinst genom effektiviserade omlastningar och minskade transporter.


För att bidra till en bättre miljö har vi arbetat med att effektivisera omlastningen och våra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg