tisdag 23 januari 2018

Torp uthyres årsvis södermanland

Charmigt nyrenoverat soldattorp med hög standard. Vill du bo på landet men nära ett samhälle är detta ett utmärkt val. Hitta bostäder för uthyrning till bästa pris. Naturnära sjötomt uthyres årsvis.


Här lägger man ut vad man vill hyra och vad man vill hyra ut. En god ton till varandra är. Gårdens största uthyrningsstuga som rymmer två stora loft med bäddar.


Den öppna spisen i storstugan förstärker den mysiga känslan av lantlighet. Här finns lugnet men ändå närheten till st. Ett fantastiskt litet torp m sjötomt uthyres årsvis som fritidsbostad. Fint renoverat torp med tillgång till bad o roddbåt. Harpsund och Yxtaholm har torp och permanentbostäder för uthyrning.


Kontakta oss för mer information kring uthyrning. Sörmland har en omfattande skärgår dels den sydliga delen av Stockholms skärgård . Katter måste vara tillåtet,. Vi kommer utnyttja huset från april till . Välkommen till Wibyholms Godsförvaltning. Här bedrivs en traditionell god.


Hus uthyres på Fullerö Fullerö har idag hus för uthyrning till permanent- och fritidsboende. De ligger främst i sjönära lägen vid Mälaren, på Herrgårdsområdet. Så för oss är det årsvis hyreskontrakt och tillsvidareavtal med uppsägningstid som gäller, säger Fredrik Palmer. Strängnäs, Flen och Sörmland. I bland finns till och med husbil eller båtar att hyra!


Par i 50-års åldern önskar hyra torp -sommarhus under längre period under. Jag hyr ett hus nu men önskar hyra en mindre stuga runt värnamo elr ljungbytrakten årsvis. Värmland Ensligt torp i mellersta Värmland uthyres delvis. Roma kungsgård är en unik kulturmötesplats och ett omtyckt besöksmål mitt på Gotland. Vi vill nu bjuda in dig som har verksamhet och idéer som kan utveckla . Södermanland Tillfälligt Byte Finnes 3:a Sthlm mot Avskilt torp.


Mindre fritidshus på Selaön uthyres årsvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg