fredag 26 januari 2018

Kamin täljsten

Contura kaminer med omramning i täljsten finns i flera storlekar. Contura 320T Med omramning i täljsten blir din kamin helt unik. Vi hjälper dig med installationen av din kamin. Täljsten är ett bra material att bygga kaminer av.


I den här serien förenar vi braskaminens och murspisens traditionella egenskaper. Du får på så sätt en produkt som kan användas som en. Ute efter täljsten till er kamin eller vedspis? Vi har ett fint utbud av en mängd olika täljstenar som ni enkelt kan beställa från vår webbplats. Hög täljstenskamin Effektiv konvektion Meteor har i över år försett danska hem med spisinsatser och kaminer.


Brasvärmaren har en verkningsgrad på . Braskaminen har en effekt på 6kW och en verkningsgrad på 8. På så sätt har ni fått en fantastisk värmelagring som vara i flera timmar. Här finner ni även täljstensplattor som sätts ovan på ugnstaket i . En täljstenskamin består i grunden av en kamin eller insats som är klädd med täljsten. Kombinationen med täljsten gör att du får en värmelagring som fördelar . Attityd 2är en smal och nätt kamin inklädd med täljsten. Den överdådiga mängden täljsten är inte bara en vacker beklädna utan den säkrar ännu bättre värmelagring och efterföljande värmeavgivning jämfört med . Inklädnaden av naturmaterialet täljsten ger ett unikt och naturligt utseende som varierar från kamin till kamin.


Vi funderar på att installera en kamin hemma. Bra nu då det så ofta är elavbrott ni vet. Men pratet hemma gårom täljsten eller inte. Köp av braskamin: plåt, gjutjärn eller täljsten ? Nästa nivå är kaminer som är inklädda i täljsten.


Om täljstenen ligger direkt mot kaminstommen får du en varmare och längre värmehållning. Om du vill att den sköna värmen ska komma från en kamin i klassiskt gjutjärn,. Designad och mångsidig värme. SVENDSEN går att få med bakugn, förhöjningssocklar, täljstensbeklädnad eller vattentank för radiatorerna.


Den lilla kaminen med dekorativ täljsten. Scan-Line 50B är tillverkad av täljsten som är känd för sina bra egenskaper för att hålla värmeffektiva och lever jämnt över en lång tidsperiod. Med insatsen i31T, klädd i naturligt värmelagrande täljsten , får du extra god värmeekonomi. Den värmelagrande täljstenen har en naturlig . Utseendet varierar från kamin till kamin då täljsten är ett naturmaterial, och du får därmed en kamin med ett helt unikt uttryck. Attityd 1är en modell med en eldstad i solitt gjutjärn och täljsten för värmelagring.


En kamin med en modern men ändå tidlös design i klassiskt gjutjärn med . Mjuka och hårda mineraler som kämpat under miljontalsår för att bilda en värmelagrande sten som ger varje kamin ett . Minst 1kaminer i utställnin. Kaminen finns i svart och grått . Hos oss finner du allt från den lilla . Vi utför alla vanligt förekommande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg