måndag 29 januari 2018

Kontralatě cena

Informace k vlastnostem střešních latí, popis, ceny , rozměry. Ceníková cena s DPH: 2Kč. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Skladová dostupnost dle pobočky. Páska se aplikuej mezi kontralatě a krokve.


Jednostranně lepící páska z měkké PE pěny pro těsnění pod kontralatě.

Střešní latě impregnované JAFHolz 30xmm - cena za m. Dostupnost: 5-dní ( Páska pod kontralatě - šířka mm ). Používá se mezi lať a fólii. Uvedená cena je za celou roli ( m ). DELTA-SB 60(páska pod kontralatě ). Těsnicí páska pod kontralatě se používá jako těsnění v místě probití difuzní fólie hřebíky, ale má i jiná využití,. Cena za m včetně DPH: 1Kč.


S výpočtem ceny Vám pomůže náš konfigurátor. Proto je potřebné použít krátké kontralatě , které se musí kotvit do krokví.

SB - pěnová těsnící páska pod kontralatě. I navzdory tomu, že je cena materiálu nižší, v důsledku vyšší ceny za . DPH, prodejní bez DPH, prodejní s DHP. Její cena bude přibližně o vyšší, než je cena tašek s úpravou Protector.


Sealroll je tešnicí páska pod kontralatě z nového materiálu – PP . VELUX Ovladací tyč ZCZ cm. Montážní , zateplovací a napojovací rám ! Těsnění používáme pod kontralatě na utěsnění hřebíků, které procházejí skrz pojistnou hydroizolaci. Běžná cena 7Kč, Ušetříte 2Kč ( ). Vaše cena včetně DPH : 44Kč. Toto zboží je dostupné pouze na . Guttaband těsnící páska pod kontralatě 45mmx30m - Guttaband je jednostraně lepící páska z měkké PE pěny učená pod kontralatě.


Držák střešní kontralatě - při zateplování nad bedněním. Ty jsou přibité na krokvích a jsou tedy kolmo na střešní latě, a proto se tyto nazývají kontralatě. Minimální rozměr větrané mezery je u izolované . Na fólii položíme kontralatě a přišroubujeme šrouby TWIN UD s průměrem mm. Kontralatě musí být kvůli přenosu sil z jednoho kusu po celé délce střechy nebo . Na krokve se kontralatí přichytí pojistná hydroizolace, položí se latě a.

Hák je určen pro připevnění žebříků pro pokrývače, pro podepření pracovních plošin a pro kotevní body, ke kterým se připevňují osobní ochranné prostředky . JUTADACH THK - TMEL POD KONTRALATĚ. Těsnící hmota pro podtěsnění kontralatí. K fólii nabízíme doplňkový sortiment od firmy UTA (pásky pod kontralatě , opravné a oboustranné pásky).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg