fredag 12 januari 2018

Rökrör 125mm

Där det kragar in, är det 120mm invändigt och 124mm utvändigt, så att de passar i . Nordic Heating har rökrör och skorstensrör 1mm för att t. Ett svart rakt rökrör 125mm med sotlucka och spjäll 500mm långt. Passar bra till tex vedspis. Rostfritt stål skorsten - 1mm.

För renovering av raka skorstenar. Oisolerade rökrör och böjar till braskaminer köper Ni hos oss. Sveriges bredaste sortiment, för det vi inte har tillverkar vi till Er.


Ett rökrör är ett anslutningsrör som förbinder din eldstad till en skorsten, tex en redan. Inmurningsstos för att ansluta rökrör till skorstenen. Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin.


Rökgången levereras även med ett integrerat och . Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör.

Justerbar VÄGGKONSOL_ VÄGGFÄSTE till rökrör Ø120- 200mm. Det skall dras ett 125mm rökrör genom skorsten. Frågan är nu kan jag ansluta rökröret direkt på kamin? NL RÖKRÖR RAKT 125MM L=155MM.


Röret har en stos på mm i ena änden med en ytterdiameter på 1mm. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Rökrör L = 3mm med spjäll.


Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka . Rökgångsdel, 3mm (rörets innerdiameter 1mm ) 4. Titta gärna på våra skorstensrör, rökrör , rökgasfläktar och vindflöjlar. Vindflöjel med rund anslutning 125mm. Den är tillverkad i rostfritt och . BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer! För anslutning in i murstock finns olika tillbehör. Rådgör med återförsäljaren om vad du behöver.


Klassisk vindflöjel till skorsten även kallad Ballerina eller Dansare. Tillverkad i blankt, rostfritt stål.

Flöjeln vänder ryggen mot vinden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg