onsdag 17 januari 2018

Predaj reziva trnava

Výroba a predaj stolárskeho reziva , stavebné rezivo , špárovka, drevenné obklady a dlážky, obchod s guľatinou. Výber zo širokej škály drevín. Naša firma sa zaoberá predajom sušeného reziva.


Predaj dlážkovice, tatranského obkladu a paluboviek. Porovnajte firiem v lokalite Trnava : REZIVO -OBCHOD TT, s.

HOKAS - STAVEBNÉ REZIVO , Drevovýroba Jozef Škuta . Predaj tatranského obkladu a dlážkovice, drevených profilových líšt. Stavebné rezivo sa vyrába zo smreka, jedle, borovice. Jozef Škuta - DREVOVÝROBA TRNAVA - výroba a predaj krovov, reziva , záhradných doplnkov, smrekovej guľatiny, podstavcov.


Predaj stavebného reziva (hranoly,fošne,laty,dosky), dreva (tatranský profil, dlážkovica),palivové drevo,štiepané krbové palivové drevo,,lisované brikety. Ponúkame stavebné rezivo , tatranský obkla OSB dosky, lepené BSH hranoly,. Predám staré hranoly, smrek, dub, priblizne m rôzne dĺžky a šírky, treba vidiet, možný predaj po kusoch.

Certifikované morené drevo LADREMO namorené profesionálnym prípravkom - LIGNOFIX Premium. Chránené proti plesniam, drevokazným hubám a hmyzu. Výroba, montáž a predaj väzníkových krovov, moreného reziva.


Nitra, Šaľa, Sereď, Galanta, Trnava , Bratistava a ich. Obchod s guľatinou a rezivom (export). Sklad ( píla ) Kostoľany nad Hornádom . Realizujeme a pripravujeme zákazky podľa želania zákazníka. Drevo , domy, rezivo , strechy ( strecha ),drevo na krov, Bratislava, Trnava ,. Predaj : Bratislava, Trnava , Trenčín, Nitra, Dunajská Streda, Komárno, Pieštany.


Rezivo nákup a rezervácia v OBI. Vyberte si z firiem, ktoré ponúkajú stavebné rezivo vo vašom regióne. Fošne a hranoly na výstavbu prístreškov, latovanie pre vašu strechu. Ponukaný sortiment je z našej píly kde sme schopní vyrobiť stavebné rezivo podľa požiadavky zákaznika. Uvedené ceny pre stavebné rezivo v m³ sú bez DPH.


Sušenie, výroba a predaj stolárskeho reziva , stavebného reziva. Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu.

Píla spracúva ihličnatú guľatinu a špecializuje sa na výrobu ihličnatého reziva. Kvalita a rýchlosť dodávky je samozrejmosťou, a aj vďaka tomu píla dosahuje . Stolárske, tesárske drevo a rezivo - Firmy (Trnavský). Predaj reziva , výroba krovov na mieru, profilov, paluboviek,.


Zobrazujem firmy z kategórie DREVÁRSKY PRIEMYSEL - mesto Trnava - až 6. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg