onsdag 1 april 2015

Möbelbeslag

Möbelhandtag i antikbehandlad mässing till din byrå eller andra möbler i hemmet. Handtag, knoppar, nyckelskyltar och andra beslag ger möbeln ett nytt liv. Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler. Stort utbud av beslag till möbler samt gångjärn, lås, haspar och knoppar i olika dimensioner.


Här har vi samlat alla de där små prylarna som kan behövas när du ska montera, laga eller göra om möbler. Vinklar, skruvar, kopplingsbeslag .

Knopp i trä och ben för små lådor, handsvarvad med iläggning av buffelben, diam. Besök vår webbutik och se vilka möbelbeslag som passar er bäst. Letar du efter möbelbeslag ? Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av hyllbeslag, möbelhandtag, möbelben, möbeltassar, möbelhjul och möbellås. Alltid fraktfritt och snabb leverans. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Beslag Design AB har ett stort fokus på produktutveckling och följer marknadens inredningstrender. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och . Stort sortiment av exklusiva möbelbeslag från Gamla Mejeriet.

Nyckelskylt 27X55mm antik, 1 FP, 1. Individuella lösningar till varje beslag och montageproblem. Med mer än 30möbelbeslag bidrar vi med ett omfattande produktsortiment av . Byggsortiment för dig som jobbar med entreprena byggservice och hantverkstjänster. Ahlsell har ett brett byggsortiment av betongkomplement, . Våra skåpreglar är gjutna i mässing. Välkommen att köpa skåpreglar och beslag till möbler från Stilbeslag.


NP Nilsson tillhandahåller allt från grun väggar, infästning till takstolar, väggelement, inredning, kök och bad. Förnya och förvandla dina möbler genom att byta möbelbeslag. Den antika, sirliga designen passar perfekt till en lantlig, gammaldags stil. Vi har butiker i hallan skåneregionen.


Blum tillverkar och säljer beslag av metall-och syntetmaterial som är underhållsfria under möbelns hela livsläng o. Se kontaktuppgifter, adress , karta, vägbeskrivning, öppettider, m. Din specialist på nätet: Fotogenlampor med alla reservdelar, glas, skärmar, vekar m. Visar 1–av 2resultat . GÅNGJÄRN SJÄLVSTÄNGANDE BLANK 2ST. Väggfäste för skåpskena delbar. See more ideas about Velvet, Brown and Christmas decorations.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg