fredag 21 juli 2017

Bygglov altan göteborg

Altan – utan bygglov kan du uppföra en låg altan , där altangolvet inte någonstans ligger högre än meter ovanför den ursprungliga omgivande marken. En del åtgärder kräver inte bygglov. Gäller det en- eller tvåbostadshus får du till exempel sätta upp staket eller lägre plank, . En eller flera friggebodar får.


Bygglov - Göteborgs Stad goteborg. Göteborg växer så det knakar och efterfrågan på stadsbyggnadskontorets.

Se gärna vår film om vad du behöver tänka på när du ansöker om bygglov och andra. Många kommuner däribland Stockholm och Göteborg har tagit fram. I dag finns heller ingen enhetlig syn inom kommunerna vad som räknas som altan. Om kravet på bygglov tas bort skulle det innebära ett större . Hur är det egentligen om man bygger en altan på sin tomt – krävs det bygglov ? Och vem gör i så fall den bedömningen?


Om du ska bygga en altan , en uteplats eller ett inglasat uterum kan du behöva bygglov. Det beror på hur du vill bygga och var din fastighet .

Du behöver oftast bygglov om du vill bygga en ny byggna bygga till eller göra vissa andra ändringar. Du kan även behöva bygglov för att . Det finns vissa undantag från kravet på bygglov om du har ett en- eller ett tvåbostadshus. Ska du söka bygglov i vår kommun? Tänk på att det alltid är bäst . Då har du hittat rätt, detta och mycket mer kan du nämligen göra via denna portal.


Hjälp att bygga altaner av proffsiga hantverkare i Göteborg. En altan står högt på önskelistan för de flesta husägarna då det är en fristad. Du behöver bygglov , med vissa undantag, för att uppföra nya byggnader, göra tillbyggnader eller ta i anspråk byggnader helt eller delvis för nytt ändamål.


Fråga Australian Bygg till hjälpa dig med din nya Altan. I grund och botten kan en allt kräva bygglov om den räknas som en nybyggnad eller . Pia Hermansson är bygglovchef på stadsbyggnadskontoret i Göteborg berättar om vad. Vi åker alltid ut på plats och tittar om det faktiskt finns bygglov. Eller om det är en altan där större delen bara är en halvmeter över . Blanketter om bygglov och anmälan för anmälningspliktiga åtgärder enligt PBL.


Ansökningsblanketterna kan skrivas ut eller fyllas i direkt på skärmen, men då . När du söker bygglov ska du lämna in en ansökningsblankett, ritningar och vid enklare ärenden ett förslag till kontrollplan till miljö- och byggförvaltningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg