tisdag 25 juli 2017

Ruukki classic montážní návod

Kompletní střecha představuje mnohem více než jen pouhou střešní krytinu. Bezpečnou a funkční střechu . STREŠNÍ KRYTINY, PRÍSLUŠENSTVÍ, ROZMÍSTNĚNÍ, POSTUP . Tento montážní návod je zaměřen na pokládku střeš-. Dokumenty ke stažení - katalogy, ceníky, montážní návody , letáky, dwg. Detaily Hřeben, příčný řez 1. Ruukki Monterey a Elite montáž návod. Plechové krytiny montážní návody , vše je zde.


Podívejte se na prezentační video společnosti RUUKKI. V tomto videu se můžete dozvědět více informací o. Prohlášení o vlastnostech krytiny. Střešní krytina firmy RUUKKI je vyráběna profilováním povrchově upraveného ocelového plechu. Přesto je třeba při jejím výběru a montáži dbát určitých zása aby splnila to, co od ní.


Před započetím montáže je nutné si prostudovat pokyny uvedené v montážním návodu. Finnera se prodává po šablonách připravených k montáži přímo ze skladu,. Postupujte dle jednoduchého návodu a namontujte střechu. Následující návod poradí, jak na montáž sněhových zábran a. U sedlovej strechy sa s montážou plechov strešnej. Prodává se po modulech o ploše mpřipravených pro montáž přímo ze.


Nasledujúci návod poradí, ako postupovať pri montáži snehových. Vyberte si dokumenty na stiahnutie. Oplechování - rady, tipy a návody. Jen opravdu pořádně přečíst montážní návod. Classic a Elite, která poskytuje . Vybírejte plechové střešní krytiny a příslušenství.


Instruktážní video - montáž pojistné hydroizolace a laťového roštu pro lehkou plechovou střešní krytinu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg