torsdag 13 juli 2017

Palivove drevo dolny kubin

Palivové drevo do krbov a pecí v bezkonkurenčných cenách! Smrek v palete, drevo je dostatočne vysušené, pripravené pre zákazníka. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Objednajte si predaj dreva od pozemkového spoločenstva z Dolného Kubína.


Najlacnejšie palivové drevo , pelety a brikety.

Rezané je na dĺžku cca cm. Balené je v rašlových vreciach po cca kg. Email: pilaparnica(at)drevicom. Rumunská firma so švajčiarskych managmentom ponúka vysoko kvalitné ekobrikety a ekopelety.


Minimálny odber kamión = ton, . Všetky firmy z oblasti Ťažobné spoločnosti - drevo v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Predaj štiepky a palivového dreva.

OZNAM - ÚZEMNÁ ORGANIZÁCIA DPO SR DOLNÝ KÚBÍN. Ponúkame smrekové drevo vhodné na rozkurovanie. Dolný Kubín - vyberte okres.


Spracovanie dreva , výroba SD dosiek, biopeletiek a lepených lamiel. Párnice, kde sa spracováva drevo pomocou najnovších technológií. Ak počítate s tým, že za zimu spálite okolo až mdreva, pripravte sa, že vám to zaberie . Bezbariérové zariadenie: S pomocou. Dobrý deň ponúkame vam na predaj stiepane ukladané tvrdé palivove drevo dub ,cer a buk. Drevo je pilene na 3a cm.


Firma Igor Slezák SUSITRANS so sídlom v Ružomberku, sa zaoberá výrobou, predajom a distribúciou ekopalív. Výroba je zameraná na štiepané palivové drevo. Výroba a spracovanie dreva prebieha v prevádzkach Pezinok a Modra.


Naša firma vyrába a predáva kvalitné palivové a krbové drevo. Pracovné podmienky Pracovný čas: od 6:do 14:Práca. Ceny: Smrek 1prm 50eur Buk 1prm 70eur.

OBI-stavebniny, sme tu pre Vás online a vždy vo Vašom okolí! Predám pílené, štiepané, palivové drevo. V OBI nájdete všetko pre stavbu, záhradu a pre kutilov.


Pozrite si zoznam firiem, ktoré predávajú palivové drevo a brikety v Nitre a okolí.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg