måndag 24 juli 2017

Fläkt till braskamin

Njut av värmen från din kamin. Med en fläkt monterad på kaminen sprider sig värmen effektivt från rum till rum. En nyhet från i år är vår värmedrivna kaminfläkt.


En smart fläkt som cirkulerar ut värmen från din kamin eller vedspis i rummet. Med Ecofan på Er kamin ökar ni komforten i rummet och vedförbrukningen blir lägre.

Har en Handöl 10T i ett gammalt hus med i takhöjd och spån som isolering i golv och väggar så det är med andra ord kallt efter golvet. Får man mer värme ut om man har fläkt ? När ni ska köpa en kaminvläkt är det viktigt att ni väljer rätt typ av fläkt som . Smartfan är en fläkt som ökar värmespridningen från kaminen. Kaminfläkten effektiviserar kaminens eller den vedeldade spisens uppvärmning genom att cirkulera den varma luften ovanför kaminen ut i rummet. Hos Mariebergs hittar du fläktar till eldstäder som ger en bättre värmespridning från rum till rum. Välkommen att välja fläkt till din kamin hos oss!


Sprider snabbt värmen i rummet och bidrar till minskad bränsleförbrukning.

Våra fläktar är CE-märkta, tystgående och tillverkade av anodiserat aluminium av hög kvalitet. Genom att elda korrekt i din kamin eller eldstad minskas sot- och partikelutsläpp vilket kraftigt bidrar. Värmen från braskaminen får igång motorn som får fläkten att snurra och fördela värmen i lokalen. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme.


Vi erbjuder braskaminer , kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Det finns även en del braskaminer med inbyggd fläkt som är tänkt att snabbare fördela värmen. Det ökar inte effekten utan ger bara snabbare . Kaminfläkt som ökar effekten från en kamin genom att cirkulera den varma luften som genereras.


Rummet värms upp snabbare och det går åt mindre bränsle. Vi har köpt braskamin och undrar om det blir stor skillnad om man också installerar en fläkt ? När du investerat i en kamin gäller det att hitta en passande plats. Kaminer med inbyggd fläkt ökar värmespridningen och det underlättar om . Visa alla artstone braskamin contura fläkt färgval lotus nordpeis pelare plant glas rais sidoglas täljstenskamin utomhuseld vedfack vit välvt glas värmelagrande . Artikeln består av fläkt , transformator samt potentiometer ( fläktreglage). Till det behöver du ett värmeflyttningssystem, som i huvudsak består av en massa rör och en fläkt.


Dessutom behöver du en del isolering.

Draftbooster är en ny skorstensfläkt som är lätt att installera. Har en lite ovanlig request här, ska modda min spis kamin =D I mitt hus hade jag en öppen spis men elda man i den så sa det vooof så var . Standard till Carat och Carisma. FLÄKT MED VARVTALSREGULATOR.


Braskamin Caminetto är en modern kamin med snygg design och en stor eldstad som gör att den blir lämplig för. Välj material på sida,färg,med eller utan fläkt. Vi vill att du ska vara nöjd med din kamin – länge.


Fläkt för snabb värmespridning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg