måndag 24 juli 2017

Tondach tangó léctávolság

ProIDEA termékinformációs katalógusban. A hagyományos építészetben használt ludovikacserép változtatható léctávolságú. Mostantól közösen dolgozunk azon, hogy jól bevált . Változtatható léctávolság : 30-4cm.


Azonnali, egyedi kedvezmény kérése.

Tangó Plus FusionProtect rézbarna. A változtatható léctávolság miatt remek megoldás felújításokhoz. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - tondach tango. A szakszerű tető elengedhetetlen tartozéka. Feladata, hogy a tetőszerkezetbe jutó nedvességet kiszellőztesse.


Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera . TONDACH kerámia cserép akció.

Gyors és egyszerű a felrakása, változtatható léctávolsága pedig. Ideális felújításokhoz, hisz a változtatható . Sajtolt technológiával készülő. Felülete egyszerű, nyugodt rajzolatú.


Tondach tangó téglavörös hornyolt kezdő gerinccserép. Nagyméretű kerámia tetőcserepek. Kérje egyedi árajánlatunkat! Hornyolt hódfarkú egyenesvágású.


Léctávolság az egyes modelleknél. A léctávolság a szarufacsůcstól a legfelsŒ cseréplécig változhat. Mivel változtatható a léctávolság , a régi tetőszerkezet egyszerűen. Dupla horonyrendszer, jól záródó tetőfedés. A dupla hornyoknak köszönhetően a TANGÓ biztos.


A TANGÓ változtatható léctávolságának köszönhetően a tetőfelújítások. Hofstädter Építőipari Centrum Kft. Miért kerámia cserép kerüljön a tetőre?

Kerámia - 1 természet (agyag) Lélegző,. A szegőcserép szoknyáját a léctávolság függvényében méretre kell vágni. Fedési hosszúság: 3– 4cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg