måndag 31 juli 2017

Villaägarna tidning

Vår vision är att alla ska kunna förverkliga sina drömmar om ett eget hus. Här kan du läsa om allt som rör ditt villaboende: bostadspolitik,. Villaägarnas Riksförbund jobbar för dig som bor i villa.


Nyheter, nytta och nöje för villaägaren. Du hittar all relevant information om trädgården och villan du kan tänkas behöva, både tips och intervjuer. Samlingssida för artiklar om villaägarna.

Frågan om vi stödjer ”den nya fastighetsskatten” dök upp i Borås Tidning torsdagen den september. Sverige ett anvisat elavtal som enligt elbolaget God els beräkningar är i snitt procent dyrare än ett rörligt. Västervik Turerna kring försäljningen av Slottsholmen väcker frågor bland villaägare. Det är brist på både lägenheter och byggklara tomter i Tingsryds kommun. Produkten har ingen som helst effekt på kalkproblem i . Samtidigt som du tar del av unika erbjudanden kan du också läsa . Hösten är lika med högsäsong för bostadsinbrott.


Men det finns sätt att minska risken för att bli drabbad. Här listar vi några av de bästa råden:.

Täbykretsens tidning VILLAINFO kommer ut gånger per år: omkring mars, maj, september, december. Idag åker ett 20-tal villaägare från Lerums kommun till Stockholm för att demonstrera mot fastighetsskatten. I lördags stod några av dem på Bagges torg i en sista . Det grävs intensivt runt om i landet.


Men vad ska man tänka på innan man . Den nya tidningen – som ännu saknar namn - ska produceras av . Tidningen ska distribueras till hushållen i två miljoner exemplar. Politikernas hantering har skapat stor oro bland villaägarna. Styrande politiker hävdar att de inte tagit ställning till planförslagen. För åtta av tio villaägare väntar jobb på villan eller trädgården under semestern. Björn Vingår chefredaktör för tidningen.


Hans organisation jobbar med frågor som rör småhusboendets villkor och har nått . Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Amorteringskravet, Tomträttsavgifter i Stockholm och Den växande . Bankerna fortsätter att ha historiskt höga marginaler på bolån. Avgiften borde snarare sänkas, säger kommunikatören . Dessutom kommer du att få en tidning , som handlar om boende, inredning, . Man har en del rabatter som medlem, men jag tror aldrig jag utnyttjat nån. Den utvidgade gruvdriften har tvingat.


Hitta din lokala leverantör.

Leverantörer för renoveringen, smarta tjänster eller bra produkter som underlättar vardagen för dig som villaägare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg