fredag 28 juli 2017

Bygge hus blogg 2016

Nå har det seg sånn at vi kjøpte oss en tomt i april, sånn helt spontant. Spontankjøper man egentlig tomter? Hmm, ja vi gjorde ihvertfall det! Slik vedlikeholder du ditt VestlandsHus 03. Les mer råd til deg som vil bygge hus 15.


Vi er i gang med å bygge drømmehuset. Et utrolig spennende hus som vi ser stort potensiale i. Det er snart to år siden vi flyttet. Det å bygge hus virker veldig råflott, og det er i grunn det.


Er så mye enklere med Instagram enn blogg , så av ren enkelthet oppdateres det mye oftere der, . Da vi fant denne drømmetomta, måtte vi bare bygge for tredje gang, sier Cathrine Alexandra. Kaldt, blå himmel og strålende sol. Godt nyttår ønskes fra tranebærveien Feire jul og nyttår i nytt hus har vært. Jeg sliter litt med å kalle det for en blogg , og iallefall å kalle meg selv for en blogger. Vi ønsker å bygge et hus på naturens egne premisser, som skal være godt å bo i og som samtidig kan bidra til å redusere karbonutslipp.


Vi har planer om å bygge hus. Jeg har laga en blogg som beskriver prosessen fra vi søkte om fradeling av tomt,. Med stor grad av egeninnsats endte vi på ca. Huset er 205m² på to fulle etasjer uten kjeller.


Egeninnsats: Noe tegning, nabovarsling, . Vil også gjerne vite hvor stort dere bygger. Mange bransjer har svingninger innenfor trend og mote, noe som også er tilfelle når det gjelder design og innredning av hus og hjem. Vurderer du å kjøpe eller bygge hus ? Klikk deg inn på Husredaksjonen. Jeg heter Kjetil Bjørnberg og bygger hus og hytter. I denne bloggen deler jeg mine erfaringer og gir deg gode tips og . Vi skal bygge hus med Norske Hus i Trondheim.


Og hele gangen i byggeprosessen har vi tenkt å dele med dere. Både litt faglig om hva som . Kjersti og Torgeir bygde hus i hagen som han vokste opp i. Prosjektet fikk navnet Huset i eplehagen, og utgangspunktet var å bygge et høyt hus på lavt budsjett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg