onsdag 12 juli 2017

Gravsten pris

Man kan derfor ikke sætte pris på en gravsten , uden at kende behovet for at mindes hos de pårørende. Sammenlign priser på gravsten og gravstenar afhængigt af type af gravsted. Derudover kan du beregne en samlet pris på begravelse med gravsten vha.


Vi holder ferielukket fra d. Se nogle af de typiske spørgsmål og svar til nettogravsten.

Alle priser er inklusiv indgravering af navn og dato samt levering til en valgfri adresse i Danmark. Gravsten til et privat gravsted – urnegrav eller kistegrav. For at gøre prisen overskuelig uden usynlige ” ekstra-tillæg” giver vi én fast pris på det hele.


Mindestenens pris inkluderer derfor. Opgrader en gravsten med ny eller mere tekst. Bestil gravsten online på Danske begravelser - Priser på begravelse. Vores gravsten , urnesten og plænesten priser er inklusiv indhugning af bogstever og gratis .

Et smukt hjerte i en sort granit, poleret og med huggede sider. På de følgende sider viser vi en stor del af vort udvalg i gravsten. Vi levere og opstiller på kirkegårde over hele landet - få en pris. Fra vores stenhuggeri kan vi levere alle former og typer for gravsten , og vi tilbyder at løse alle opgaver i. Mulighed for opstilling og GRATIS skitse. Ru gravsten , jetbrændt gravsten og poleret gravsten.


Ornamentikken er også afgørende. Her får du det bedste udvalg og rådgivning til rette pris. Et solidt udvalg, reel rådgivning og urnesten til den rette pris.


Beställ gravsten hos Lavendla, vi hjälper med produktion, frakt och montering. Gravstenens pris varierar beroende på storlek och typ och priserna börjar från . Mange gode tilbud på gravsten i granit stort lager, levering dage efter bestilling,. Hos Gudnason finder du alle stentyper til gravsten og mindesmærker.


Vi beregner naturligvis en færdig pris efter dine ønsker og behov. Der er flere faktorer som afgør prisen på en gravsten , størrelse, dekoration , granittype og inskription er de vigtigste. Det er defor svært at sammenligne priser.

Ifølge vores kunder er vi særdeles konkurrencedygtige på prisen, samtidig leverer vi naturligvis høj kvalitet og personlig betjening. Desuden sætter vi en ære i at . Stenhugger med speciale i mindesten og gravsten. Den 32-årige Thomas Worm Hansen er født og opvokset i Slagelse og er handelsskoleuddannet.


Han har tidligere været butikschef i en . Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller självklart. Vi på Fonus hjälper gärna till med rå förslag och inspiration på gravsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg