fredag 28 juli 2017

Male på sten

Den helt store modedille for tiden er at male på sten - det er en sjov og kreativ hobby for alle aldre og erfaringsniveauer. Med de unikke Posca tuscher er det . Lær at male på sten med Posca Tuscher Du skal benytte følgende redskaber til dit projekt. Sten Spraylak Posca tuscher str.


I dette inlæg er det kun sten. Gå en tur og find nogle sten i passende størrelse.

De glatte og flade sten er nemmest at male på. Start med at overveje, hvad du har lyst til at male : et mønster, . Ved at male sten , kan du hjælpe kroppen til at finde indre ro og derved hjælpe den med at holde stress fra at ramme din hverdag. Her er en idé til hvordan børn kan male på sten.


Det er en fordel, at stenene er nogenlunde glatte i overfladen - i hvert fal hvis der skal tegnes . Mangler du et godt DIY-projekt? Her finder du inspiration til at male på en sten - Find din nærmeste. DIY: Mal på sten, stenmaling, den nye meditation - kreativ hobby som. Og eftersom jeg nul erfaring har med at male på sten , så kan det kun .

Jeg har gennem længere tid gået og pønset på at begynde at male sten sammen med ungerne. Men hvad skal man vide, inden man går i gang . Så dem får Agnes lov at bruge. Køb molotow- eller posca-tusser i en hobbyforretning. De er ideelle til at male på sten. Er du øm over for malingstænk på dit barns tøj?


KORUP: Kursus i kunsten at male på sten finder sted torsdag 1. Barakken ved Korup Skole med Gitte Elbæk . See more ideas about Rock painting, Painted rocks and Painting on stones. Biblioteker og opstilling, På hylden. Hvis de nu bare skal være indenfor, når de er malede, kan man så ikke bare bruge akrylmaling?


Men skal de være udenfor, sås kal de lakeres, . Inspiration og teknikker til maling, limning og dekoration af natursten. Modellerne er hovedsageligt dyr men der er også eksempler på forskellige ansigter. Vi er på en weekendtur til Vesterhavet og her er traditionen at vi skal ned til havet og finde sten , og så tilbage til sommerhuset og male på dem! At tegne og male på sten med specielle sorte tuscher er rigtig spændende og du kan give stenene dit helt eget design og udtryk.


På trappestenen hos en kollega så jeg første gang en rullesten, der var malet med tusch. At male på glatte rulle- sten med en speciel sort tusch giver en helt unik udtryksform med klare afgrænsede streger. Vi arbejder både med enkle mønstre og med .

No automatic alt text available.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg