onsdag 12 juli 2017

Rökrör 110mm

Gjord på RVS AISI 316L som är av mycket hög kvalité. Anslutningsrören är tillverkade av mm stålplåt och lackerade med färg som tål hög värme. Finns i följande dimensioner: Ø1mm inre diameter - tjocklek 1mm. Vi ser alltid till att ni kan hitta rökrör som passar just er spis och kamin.


Vi har både övergångar, stålrör och gjutjärnsrör. Hej, Jag är ute efter ett rökrör som har dim 1någon som vet vart jag kan få tag på ett sådant.

Storlek på insattsrör till skorsten, mm. Komplettera din braskamin med ett bra rökrör av hög kvalitet. Våra rör finns i en rad olika utförande och av rad olika produkter som ger dig möjlighet att plocka . BAUHAUS erbjuder ett brett sortiment av både kompletta skorstenspaket och rökrör som passar våra braskaminer! Hos oss på K-rauta hittar du bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia och NSP. Rökrör 1mm - böjligt, M, Köp.


PANNKITT_ värmebeständig tättmassa_ patron 6kg för tätning. Toppfoder Hylsa 1mm, ST, Köp.

Justerbar VÄGGKONSOL_ VÄGGFÄSTE till rökrör Ø120- 200mm. EMALJERAT RÖKRÖR FÖR KAMINANSLUTNING. SOTBORSTE FÖR SKAFT 110MM SSB-S. Montering av Tigex på rökrör. KW SID0dragbegränsare, M skorsten med 110mm insatsrör.


Köp rökrör 500mm för anslutning av din braskamin till murstock. Tigex 1adapter för runda rökrör Ø 1mm. Kompl lina Rakt ris krejs till 110mm rör. En komplett lina med borste och lod.


En hel och fin spis med kokplatta som är nytätad och svärtad. Som extra tillbehör finns topplock, glaskeramikhäll, spjäll till rökrör samt mellansektioner i resp. Spisarna finns i höger- och . Wamsler K118CL förser huset . Slät gjutjärnsventil med stos och vridspjäll.


Vrid på ventilen för att öppna och stänga. MÅTT, Diameter: 1mm i bas, 1mm utvändigt . Använd alltid ett NARVI- rökrör eller en NARVI-rökgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg